Αστυνομικά νέα

Αθήνα: «Βουτιά θανάτου» για 32χρονη εν ώρα εργασίας – Είπε «βγαίνω για τσιγάρο», έπεσε από τον 6ο

Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία 32χρονη κοπέλα, που εργαζόταν ως αρχιτεκτόνισσα, βούτηξε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίες στην οποία δούλευε. Συγκεκριμένα, η 32χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από τον έκτο όροφο κατασκευαστικής εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδων Πρατίνου και Νηρηίδων στο Παγκράτι.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 16.30, όταν η 32χρονη είπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. Η γυναίκα, που περιγράφεται από τους συναδέλφους της ως πρόσχαρο άτομο, ικανό στη δουλειά του, που θα έφευγε για τριήμερο, έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό. Η 32χρονη ήταν για αρκετά χρόνια υπάλληλος της εταιρείας ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Αίγυπτο.

H 32χρονη δεν είχε δώσει κάποια αφορμή ώστε να αντιληφθούν οι συνάδελφοί της ότι κάτι σοβαρό την απασχολούσε. Ακόμη ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η νεαρή γυναίκα, την Παρασκευή, έφτασε στην εργασία της με ένα σακίδιο καθώς είχε προγραμματίσει να φύγει αμέσως μετά τη δουλειά για το Ξυλόκαστρο ώστε να επισκεφτεί τους γονείς της.

Previous ArticleNext Article