Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Μαγνησία

Νίκος Λέλος: Ένα (ποδοσφαιρικό) αστέρι ανατέλλει στον Βόλο!

Άφησε την Αθήνα και ήρθε στη Μαγνησία με όνειρα και φιλοδοξίες. Ο 18χρονος Νίκος Λέλος σε μια συνέντευξη από καρδιάς μας συστήνεται και δηλώνει αποφασισμένος μέσα από σκληρή δουλειά να πραγματοποιήσει την επιθυμία του: να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Βόλου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.      

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Από την Αθήνα στον Βόλο. Από την Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης, στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.  Αλλαγή περιβάλλοντος, νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική σου καριέρα.  Πώς βιώνεις τις πρώτες μέρες στη νέα σου ομάδα;

Δεν περίμενα ότι θα με υποδεχτούν τόσο θερμά. Είναι πολύ καλά τα παιδιά οι συμπαίκτες μου, όλοι και έχουν όρεξη για δουλειά, οι συνθήκες είναι πάνω από τις προσδοκίες μου. 

-Σε μια εποχή που κυριαρχεί η πανδημία, υπάρχουν γενικότερα δυσκολίες στα αθλήματα και ο κόσμος  επιστρέφει σταδιακά στα γήπεδα, ένας νέος ποδοσφαιριστής όπως εσύ πώς βλέπει τη συνέχιση της καριέρας του;

Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι μονόδρομος, είναι όνειρο και θα προσπαθήσω να το πραγματοποιήσω: να παίξω στην πρώτη ομάδα του Βόλου.

-Ο πατέρας σου, που είναι προπονητής ποδοσφαίρου, πόσο συνέβαλε στο να «μπολιαστείς» με το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου;

Από μικρός είμαι δίπλα του, το αγάπησα γιατί ήταν στην καθημερινότητά μου και λόγω που ήταν καλός παίχτης και άκουγα πράγματα για τον πατέρα μου λάτρεψα το ποδόσφαιρο, έγινε τρόπος ζωής. Το ποδόσφαιρο είναι έρωτας, είναι ζωή…

-Σίγουρα η σκληρή δουλειά είναι το  «εισιτήριο» για έναν ποδοσφαιριστή, Δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις;

Δεν γίνεται τίποτα αν δεν δουλέψεις, κάθε προπόνηση είναι αγώνας, δεν ξεχωρίζω το παιχνίδι από την προπόνηση. Δουλειά συνέχεια κάθε μέρα και δύο φορές την ημέρα.

– Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι; Γνωρίζω ότι παίζεις με την ίδια επιτυχία και στα δύο άκρα της άμυνας…

Στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις εκεί που σου αρέσει, παίζεις παντού όπου χρειάζεται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα και με τις εντολές του προπονητή. Μου αρέσει να παίζω στα δυο άκρα της άμυνας μπακ (αριστερό-δεξί) μέχρι την περιοχή.

-Τα όνειρά σου, οι φιλοδοξίες σου;

Το όνειρό μου είναι να καταφέρω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται να φτάσει πιο ψηλά και εγώ να είμαι ο πρωταγωνιστής  στην πορεία της ομάδας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Στέφανο Ξηρόφωτο που κάνει εξαιρετική δουλειά και βοηθάει όλα τα παιδιά να γίνονται καλύτεροι.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα σου και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες για αυτή τη συνέντευξη.

Previous ArticleNext Article