ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο του 45χρονου εμπόρου Θοδωρή Καταή

Εφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή ο 45χρονος Βολιώτης Θεόδωρος Καταής. Ηταν γνωστός έμπορος στον Βόλο που διακρινόταν για τις καινοτόμες ιδέεςκαι τη διεισδυτικότητα στον κλάδο. Κανένας από τους επαγγελματίες και φίλους του δεν μπορεί να πιστέψει στο απροσδόκητο γεγονός. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη. Ο άτυχος επαγγελματίας αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες τα ξημερώματα, ενώ ήταν στο σπίτι του. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο, όμως στο Νοσοκομείο Βόλου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και σε λίγα λεπτά «έσβησε», χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ηταν γύρω στις 02:45, όταν, ενώ καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του και παρακολουθούσε τηλεόραση, παραπονέθηκε στη σύζυγό του ότι δεν αισθανόταν καλά. Αρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και η σύζυγός του έσπευσε να καλέσει πλήρωμαασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε για βοήθεια, παρέλαβε τον 45χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Η σύζυγός του δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Στην οικογένειά του υπήρχε ιστορικό καρδιάς, όμως δεν είχε ενόχληση, κάποιο προειδοποιητικό σύμπτωμα.

Ο 45χρονος ήταν από την Αθήνα. Διέμενε όμως στον Βόλο, τόπο καταγωγής της συζύγου του, για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Στον Βόλο δημιούργησε την οικογένειά του και απέκτησε από τον γάμο του ένα παιδί, ενώ διατηρούσε με τη σύζυγό του το εμπορικό κατάστημα «Fortyfivefashion» στην οδό Ιωλκού 45Δ με τσάντες και αξεσουάρ.

Το άγγελμα του θανάτου του «πάγωσε» την εμπορική αγορά του Βόλου. Επρόκειτο για επιχειρηματία με φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες, δραστήριο και διεισδυτικό στον κλάδο του.

Μεγάλη αγάπη του ήταν το ποδόσφαιρο. Ηταν ένθερμος οπαδός και υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όταν ψυχαγωγούταν στον ελεύθερο χρόνο του. Κανένας από τους συγγενείς και τους φίλους του δεν μπορεί να πιστέψει στην απροσδόκητη απώλεια. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που ειδοποιήθηκε,έλαβε καταθέσεις για το συμβάν. Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η ιατροδικαστική εξέταση θα διενεργηθεί απότην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

www.taxydromos.gr/

Previous ArticleNext Article