Αστυνομικά νέα

Δύο αστυνομικοί στο Νοσοκομείο με χτυπήματα σε χέρια και πόδια! Πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι που διασκέδαζαν 15 άτομα και είχαν δυνατά τη μουσική…

Νέο επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών σημειώθηκε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, όταν περίπου 15 ρομά, που διασκέδαζαν σε σπίτι, επιτέθηκαν με χέρια και πόδια κατά δύο αστυνομικών, που πήγαν να κάνουν έλεγχο για διατάραξη κοινής ησυχίας στον οικισμό Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν ελαφρές σωματικές βλάβες.
Από τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου, αναγνωρίστηκαν τρεις, οι δύο συνελήφθησαν και αναζητείται ένας τρίτος. Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Ν. Ιωνία δύο ρομά 34 και 46 χρονών, ενώ αναζητείται ένας 41χρονος, για απείθεια, βία κατά αστυνομικών, εξύβριση, απειλή και μη λήψη μέτρων προστασίας κατά του Covid.

Οι κατηγορούμενοι βρισκόταν με άλλους δέκα και πλέον ομοφύλους τους σε σπίτι και διασκέδαζαν με δυνατής έντασης μουσική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν κάτοικοι που εργαζόταν ή παιδιά που είχαν σχολείο το πρωί.
Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και έξω από το σπίτι πήγαν δύο αστυνομικοί 44 και 41 χρονών, για να βεβαιώσουν παράβαση διατάραξης κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίπου 15 ρομά που βρισκόταν στο σπίτι βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στις 9 το πρωί η Αστυνομία πήγε ξανά στο σπίτι, συνέλαβε τους δύο δράστες και αναζητά έναν τρίτο που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στο επεισόδιο.

magnesianews.gr

Previous ArticleNext Article