Ειδήσεις, Καιρός

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση, έρχεται κακοκαιρία διαρκείας με πολλές βροχές και κρύο

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη, έρχονται βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η πρόβλεψη για τον καιρό των επόμενων ημερών από Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο αναλυτικά, ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι οι βροχές και οι καταιγίδες που έρχονται από την Τετάρτη είναι «εν δυνάμει επικίνδυνες». Παράλληλα, διευκρινίζει ότι «η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι ακόμα ανοιχτές».

Η ανάρτηση Αρναούτογλου:

H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!» Κακοκαιρία διαρκείας με πολλές βροχές και κρύο «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος αναφέρει ότι το «πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας» έρχεται αυτή την εβδομάδα και θα δώσει πολλές βροχές ιδιαίτερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η μεταβολή του καιρού θα είναι αισθητή από το βράδυ της Τετάρτης όταν και θα φτάσει στη χώρα μας ένα οργανωμένο σύστημα από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης.

«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αυτή η κακοκαιρία. Την παρακολουθούμε και θα δούμε ποιες περιοχές θα είναι στο κόκκινο» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης που συστήνει υπομονή. Σχεδόν σίγουρο είναι ότι η κακοκαιρία θα έχει διάρκεια και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Previous ArticleNext Article