ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Νεκρός εντοπίστηκε Bολιώτης έμπορος που είχε πάει για κυνήγι στα Τρίκαλα

Ο Βολιώτης έμπορος Γιώργος Μιχαλόπουλος είναι ο άτυχος κυνηγός που βρήκε τραγικό θάνατο χθες Κυριακή στην περιοχή του Μοσχόφυτου Τρικάλων.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 59χρονος κυνηγός που αγνοούνταν στην περιοχή «Πλατανάκια» στο Μοσχόφυτο Πύλης Τρικάλων. Πρόκειται για τον Βολιώτη έμπορο Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος είχε πάει μαζί με φίλους του για κυνήγι.
Κατά τη διάρκεια της εξόρμησής τους στις 12 το μεσημέρι, ο άτυχος Βολιώτης έκοψε από την ομάδα τεσσάρων κυνηγών φέρεται να έπεσε σε χαράδρα χωρίς να γίνει αντιληπτός αρχικά από την παρέα του. Οι φίλοι του μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε αποσπαστεί από την ομάδα τους άρχισαν αν τον αναζητούν καλώντας τον με φωνές.
Στη συνέχεια κάλεσαν βοήθεια και σύμφωνα με την ΕΡΤ εκκλήθησαν ειδικοί διασώστες καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν στις έρευνες και στην παροχή των πρώτων βοηθειών στην περίπτωση που είχε τραυματιστεί.
Δυστυχώς όμως ο 58χονος εντοπίστηκε στις 18.40 νεκρός μέσα σε χαράδρα, ρίχνοντας σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν τον φίλο τους σε μια στιγμή έχοντας πάει για να διασκεδάσουν κάνοντας το χόμπι τους.

Previous ArticleNext Article