Αθλητικά, Ειδήσεις

Λιόλιος σε διαιτητές: «Όποιος ξανακάνει ένα παιδί να κλαίει, θα φύγει κλωτσηδόν»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ παρουσίασε στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας τον Χρήστο Χριστοδούλου και μεταξύ άλλων τόνισε πως εάν παρατηρηθούν διαιτητικές αδικίες ο υπεύθυνος θα υποστεί τις συνέπειες.

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος και συνέχισε: «Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά ,τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος».

Αναφορικά με τις διαιτητικές αδικίες, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν» και πρόσθεσε: «Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου είπε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

Previous ArticleNext Article