ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ο Λαρισαίος καθηγητής Αστέριος Αναγνώστου

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Λαρισαίος καθηγητής Αστέριος Αναγνώστου. Ο εκλιπών ήταν φυσικός και εργάζονταν στο 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας. Κατά πληροφορίες τον άτυχο εκπαιδευτικό βρήκε οικείο του πρόσωπο στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις του. Εκτιμάται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Λάρισας αναφέροντας τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του ευγενέστατου συναδέλφου μας καθηγητή Αστέριου Αναγνώστου.  Ο αγαπητός σε όλους μας Αστέριος ήταν μια πολυσέβαστη παρουσία που τίμησε με το ήθος, την επιστημονοσύνη και την πολιτεία του τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια. Στην αγαπημένη του οικογένεια, στους μαθητές και στους συναδέλφους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών αναφέροντας τα εξής: “Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με θλίψη αποχαιρετά τον Αστέριο Αναγνώστου. Ο Αστέριο Αναγνώστου, , εκλεκτός συνάδελφος, εξαίρετος εκπαιδευτικός και άνθρωπος, έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων.
Η εκπαιδευτική του προσφορά πολύτιμη, σημαντική και πολυετής. Από κάθε θέση στην οποία υπηρέτησε. Ως καθηγητής, ως επιστήμονας και ως στέλεχος της Εκπαίδευσης. Το κενό που αφήνει η απουσία του είναι πολύ μεγάλο. Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια. Θα τον έχουμε για πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.”

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article