Αστυνομικά νέα

Θεσσαλονίκη: Βίαζε για χρόνια τα ανήλικα ανίψια του – Το άρρωστο σχέδιο της φρίκης…

Οι γονείς άφηναν τα παιδιά στο σπίτι των παππούδων τους, στη Θεσσαλονίκη, για να πάνε στη δουλειά. Εκεί όμως βρισκόταν και ο θείος τους. Όποτε έβρισκε την ευκαιρία βίαζε τα ανήλικα παιδιά και κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο… Ένα μαρτύριο που κράτησε για 4 ολόκληρα χρόνια. Βιασμοί και απειλές με θύματα μικρά παιδιά ηλικίας από 3 έως 6 ετών. Δράστης ο θείος τους, τον οποίο ήταν αδύνατον να υποψιαστούν οι γονείς, όσο τα αγγελούδια δεν έλεγαν το παραμικρό.

Σοκάρει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον ίδιο τους τον θείο, που μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να καταγράφει σε βίντεο τις αρρωστημένες σκηνές που πρωταγωνιστούσε. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος άνδρας με διάφορα ανταλλάγματα, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του! Όπως αποκαλύπτεται ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε το 2009. Πρόκειται για δύο αδέρφια και το ξαδερφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία και βίαζε τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις πράξεις του! Τότε, εκείνα ήταν μόλις, 3, 5 και 6 ετών αντίστοιχα! Πρόκειται για δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι.about:blankRemaining Time-0:00FullscreenMute

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης υλοποιούσε το αρρωστημένο του σχέδιο άλλοτε στο σπίτι των παππούδων και άλλοτε στο δικό του, που βρισκόταν στην ίδια περιοχή. Τα αγγελούδια για χρόνια ήταν αναγκασμένα να υπομένουν το μαρτύριο στα χέρια του συγγενή τους, μόνα και απροστάτευτα. Τότε κανείς δεν είχε υποψιαστεί όλα όσα συνέβαιναν. Ούτε οι γονείς αλλά ούτε και οι υπόλοιποι στενοί συγγενείς τους.

Ένα από τα παιδιά, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο και έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 18χρονου, ο προαναφερόμενος το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από εδώ και πέρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ – www.newsit.gr

Previous ArticleNext Article