Ειδήσεις, Κοινωνία

Αποκλειστικά και μόνο με αρνητικό rapid test τα εισιτήρια σε ΚΤΕΛ και τρένα

Μεγάλη αλλαγή έρχεται για την είσοδο σε ΚΤΕΛ και τρένα καθώς οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει να δείχνουν αρνητικό rapid test ή PCR κατά την έκδοση εισιτηρίων αλλά και εντός των σιδηροδρομικών συρμών και των λεωφορείων. Όπως αναφέρει η εγκύκλιος ο έλεγχος του αρνητικού rapid test γίνεται τόσο κατά την έκδοση του εισιτηρίου όσο και στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.

Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος τήρησης των υποχρεώσεων των επιβαινόντων σε οχήματα των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και του Σιδηροδρόμου, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00», λαμβάνει χώρα με επίδειξη εκ των επιβατών, των εγγράφων πλήρωσης των προϋποθέσεων ταξιδιού (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και διαγνωστικά τεστ) καθώς και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο κλπ):

• στους υπεύθυνους διαχείρισης των τερματικών σταθμών ΚΤΕΛ (προσωπικό) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία.
• στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.
• στα όργανα ελέγχου

Previous ArticleNext Article