Αστυνομικά νέα

Εγκατάλειψη μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο: Από χώρα της Αφρικής οι γονείς

Ψάχνουν μέσα από κάμερες καταστημάτων της λεωφόρου Πατησίων και των γύρω δρόμων για να εντοπίσουν το δρομολόγιο του μυστηριώδους άνδρα- πιθανότατα πατέρα-, που χθες το μεσημέρι εγκατέλειψε το καροτσάκι με το δίχρονο κοριτσάκι έξω από το μουσείο.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση, από τα πρώτα βίντεο που έχουν στα χέρια τους αλλά και την εικόνα του παιδιού μετά την εξέταση στην οποία υπεβλήθη από τους ιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, εκτιμούν ως πιθανότερο σενάριο της εγκατάλειψης του παιδιού να είναι η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια.

Οι γονείς λοιπόν, που φέρεται να έχουν καταγωγή από χώρα της Αφρικής, λόγω αδυναμίας να το μεγαλώσουν, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν στο Μουσείο. Το κοριτσάκι, που σύμφωνα με τους ιατρούς είναι περίπου 2 ετών ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Φορούσε μπουφάν για να μην κινδυνεύει από το κρύο, ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα, ενώ μέσα στο καροτσάκι υπήρχαν και οι πάνες του.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού:

protothema.gr

Previous ArticleNext Article