Ειδήσεις, Κοινωνία, Μαγνησία, Μαγνησία

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 07/12/2021 έως και την Παρασκευή 17/12/2021 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες: 09:00 – 15:00 στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς), ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421048846 & 2421353140-141.

Επιπλέον, ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας,  σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντηλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Previous ArticleNext Article