Αστυνομικά νέα

Σοκ: Έπνιξε την 83χρονη μητέρα του και ζήτησε να ταφεί γρήγορα για να μην κινήσει υποψίες

Υπόθεση ανθρωποκτονίας απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση και ειδικά την Ασφάλεια Γρεβενών, καθώς, ένας 59χρονος άντρας φέρεται να έπνιξε την 83χρονη μητέρα του στο Κοσμάτι.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι μετά από εντολή του εισαγγελέα φέρεται την, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, να έχει δολοφονήσει τη μητέρα του, προκαλώντας της ασφυξία.

Ο ίδιος αρχικά μετέβη σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Έτσι, η σορός της 83χρονης εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, με τα ευρήματα του ιατροδικαστή να δείχνει πνιγμονή και ασφυκτικό θάνατο. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου γιου της, ο οποίος και κρατείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχολογικά προβλήματα.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article