Ειδήσεις, Μαγνησία, Μαγνησία

Αρνητές επιτέθηκαν σε γιατρό για να μην διασωληνώσει τη μητέρα τους στον Βόλο

Την στιγμή που αρνητές «μπούκαραν» στο νοσοκομείο Βόλου και προπηλάκισαν γιατρό με σκοπό να αποτρέψουν την διασωλήνωση της μητέρας τους που νοσούσε από κορωνοϊό περιγράφει ο διευθυντής του νευροχειρουργικού τμήματος, Νίκος Χαυτούρας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «LiveNews» στο Mega, ο κ. Χαυτούρας εξηγεί πώς έγινε το ακραίο περιστατικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο. «Η ανεμβολίαστη γυναίκα νοσούσε βαριά, θα πέθαινε, ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο», ανέφερε ωστόσο οι συγγενείς της μπήκαν με τη βία μέσα στην παθολογική πτέρυγα του νσοοκομείου με σκοπό να απομονώσουν και να προπηλακίσουν τον διευθυντή.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν δίστασαν να καταστρέψουν έναν αναπνευστήρα, ενώ προκάλεσαν και άλλες ζημιές στο κτήριο. «Έγινε καταγγελία, συνελήφθησαν και την επόμενη μέρα αφέθηκαν ελεύθεροι και έχει προγραμματιστεί δικάσιμος», διευκρίνισε.

Ο κ. Χαυτούρας έκανε λόγο για ανάγκη προσωπικού ασφαλείας στα νοσοκομεία, καθώς κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article