top, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ** Η Βραδιά των Φαναριών, Ένα Φως – Μια Ευχή με τον Πέτρο Ιακωβίδη στις 26 Δεκεμβρίου στο Βόλο

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επιτυχημένη, φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ». Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και το περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετέχει ζωντανά ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, ο οποίος έρχεται ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια στο Βόλο, για ένα μοναδικό live που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός των γιορτών.

Ο Δημοφιλής καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, είναι ιερός, καθώς η εντυπωσιακή γιορτινή εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα 2021 – Πρωτοχρονιά 2022, έχει έντονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως έχει καθιερωθεί, έτσι και φέτος  θα διατίθενται στο κοινό τα χριστουγεννιάτικα φαναράκια από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.  Καθένας και καθεμία θα ανάψουν το δικό τους φαναράκι και θα το απελευθερώσουν ταυτόχρονα στον ουρανό δημιουργώντας ένα καταπληκτικό θέαμα με έντονο συμβολισμό.  Πρόκειται για μία συμβολική πράξη αγάπης δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον κόσμο, εφόσον το επιθυμεί, να δείξει την αλληλεγγύη του και να βοηθήσει σημαντικά Ιδρύματα στηρίζοντας το έργο τους. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα Ιδρύματα: «Ορφανοτροφείο Βόλου», «Κιβωτός του Κόσμου – Βόλου», «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις & «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2421082870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.doepap.gr  και τη σελίδα μας στο facebook  «Τέχνες στο Βόλο»  &  «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Previous ArticleNext Article