Ειδήσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

«Κοσμοσυρροή» στον εμβολιασμό έξω από τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Μαζικός ο εμβολιασμός που πραγματοποίησαν τα… ξωτικά. Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την Υγεία. Έτσι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, στάθμευσε στο πάρκο Ματσόπουλου και με τη βοήθεια των ξωτικών, πραγματοποίησε εκατοντάδες εμβολιασμούς.

Η συνεργασία Δήμου Τρικκαίων, ΥΠΕ, e-trikala, απέδωσε: στις 12 το μεσημέρι ήταν το ραντεβού, αλλά οι πολίτες προσέρχονταν στο πάρκο από νωρίτερα. Η πορεία του εμβολιασμού συνεχιζόταν κανονικά, η μέριμνα της e-trikala ΑΕ αφορούσε στην τήρηση σειράς, αποστάσεων και μέτρων, ενώ οι πολίτες (επισκέπτες/τριες και τρικαλινοί/ες) αξιοποίησαν στο έπακρο την ευκαιρία. Διότι στην Κινητή Μονάδα εμβολιάζονταν πολίτες με 1η ή 2η ή 3η δόση, οπότε αρκετοί/ες έσπευσαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους δόση – που συνήθως αφορούσε αρκετά μεταγενέστερη ημερομηνία – και να εμβολιαστούν στον Μύλο των Ξωτικών.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης, καθώς συνδυάζεται στα Τρίκαλα, το φως που προσφέρει η επιστήμη με το φως που αναπέμπει ο Μύλος των Ξωτικών για όλους και όλες.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης αναφέρθηκε στο έργο της Κινητής Μονάδας με 5.055 εμβολιασμούς σε όλη τη Θεσσαλία, ενώ ο εκ Τρικάλων υποδιοικητής κ. Ηλίας Τσιαούσης τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας ειδικά για τον εμβολιασμό στον Μύλο των Ξωτικών.

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article