Ελλάδα, Καιρός

Καιρός: Ισχυρός παγετός το πρωί, πού έδειξε μείον δέκα βαθμούς ο υδράργυρος

Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και την Κρήτη όπου αναμένονται τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν μέσα στην ημέρα. 

Ισχυρός παγετός σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε αρκετές  περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, με τη θερμοκρασία να πλησιάζει τους  μείον δέκα βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ισχυρός παγετός εκδηλώθηκε κατά τόπους στα ηπειρωτικά το πρωί της Πέμπτης 13/01, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα όπου ο υδράργυρος πλησίασε τους μείον δέκα βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ σταθμοί (εξαιρουμένων των ορεινών καταφυγίων και χιονοδρομικών κέντρων) που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

kairos-thermokrasies

meteo.gr

Previous ArticleNext Article