top, Θέατρο, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου παρουσιάζει το έργο της Κατερίνας Γιαννάκου «Μια κανονική μέρα»

Μετά από συνεχείς, αναπόφευκτες, αναβολές λόγω συνθηκών, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου παρουσιάζει το έργο της Κατερίνας Γιαννάκου «Μια κανονική μέρα», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων κάθε Σάββατο και Κυριακή από 12/2 έως 27/2, στις 20.30, στο θέατρο της «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας». Πρόκειται για έναν καθηλωτικό μονόλογο με εκρηκτικές εναλλαγές συναισθημάτων, που καταφέρνει ν’ αγγίξει βαθιές χορδές ευαισθησίας και συγκίνησης.  Μιλάει για τον αγώνα μιας σύγχρονης γυναίκας, με τα αδιέξοδα τέρατα που ορθώνονται γύρω της και μέσα της και την οδυνηρή πορεία της από την απόγνωση και την οδύνη, στην κάθαρση και την λύτρωση. Ένα επίκαιρο νεοελληνικό έργο, γεμάτο ευαισθησία, ειλικρίνεια, ανθρωπιά και στον πυρήνα του βαθιά αισιόδοξο, γιατί όπως λέει και η ηρωίδα του «σημασία έχει να ζεις όχι μ’ αυτό που χάνεις αλλά μ’ αυτό που βρίσκεις». Πρωταγωνιστεί η Νιόβη Κωστοπούλου που ερμηνεύει τον ρόλο ιδανικά, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη.

Προπώληση από 9/2: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου & Ιάσωνος, Τετάρτη – Παρασκευή:  11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Γαλάτης

Πρωταγωνιστεί: Νιόβη Κωστοπούλου

Σκηνικά: Λευτέρης Πλαβός

Μουσική: Ηλίας Χατζόγλου

Κοστούμια: Ασπασία Μπότα

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Φωτογραφίες: Λευτέρης Πλαβός

Πρωτόκολλο Covid – Οδηγίες προς κοινό:

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Δ/νση Πολιτισμού – 2421082870, Ταμείο Θεάτρου Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας – 2421027441, Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» – 2421032818.

Previous ArticleNext Article