Αστυνομικά νέα

Εντοπίστηκε νεκρός στο Χαϊδάρι ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς

Εντοπίστηκε νεκρός σε οικοδομή στο Χαϊδάρι o Νίκος Συνοδινός. Μετά από είκοσι δύο μέρες ερευνών ο άνδρας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αναζητούσε το «Τούνελ» βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η σορός του Νίκου Συνοδινού 42 χρόνων, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με την μητέρα του. Τον 42χρονο εντόπισε φίλος του, ο οποίος από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου που χάθηκε ο Νίκος βρισκόταν δίπλα στην οικογένεια του και δε σταμάτησε να τον ψάχνει.

Η μητέρα του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου είχε κάνει έκκληση προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειας. «Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη».

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Αθηνών και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Εξαφάνιση «μυστήριο»

Είναι ο Νίκος Συνοδινός 42 χρόνων, που έμενε στο Χαϊδάρι με τη μητέρα του και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Χάθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα.

Δύο μεγάλες εθελοντικές ομάδες τέθηκαν στη διάθεση του «Τούνελ» για έρευνες μες στη νύχτα.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από το δημαρχείο Χαϊδαρίου, οι εθελοντές από το Κοινωνικό Έργο «Προσφέρω» και την Εθελοντική Δύναμη Δασοπυροπροστασίας με οχήματα, πραγματοποίησαν έρευνα έπειτα από πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» για κίνηση σε μία εγκαταλελειμμένη καφετέρια στο Δάσος Χαϊδαρίου. Διαπιστώθηκε ότι κάποιος κοιμόταν εκεί, αλλά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.

«Μας έστειλαν εδώ στο δάσος για να βρούμε τον Νίκο…»

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, από την ημέρα που ο Νίκος Συνοδινός εξαφανίστηκε, η οικογένειά του δέχτηκε κλήσεις και ταυτόχρονα αναζήτησε φίλους του, ώστε να μάθει πιθανά μέρη που θα βρισκόταν ο άνθρωπός τους. Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τον αδελφό του αγνοούμενου στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου τον έστειλαν πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο του Νίκου.

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», λέει απεγνωσμένος ο Γιάννης Συνοδινός.

Στις έρευνες πήραν μέρος και εθελοντές, που ορίστηκαν από τον Διοικητή του Χαϊδαρίου και σήκωσαν drone, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Εγώ πήγα ευθεία και τα παιδιά πιο βόρεια», εξηγεί για τις έρευνες ο αδελφός του και αναφέρει ότι ο ίδιος έψαξε προς το χώρο του στρατοπέδου.

«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα.»

«Είπε στη φίλη του ότι πάει στο περίπτερο και χάθηκε…»

«Από την αστυνομία μου είπαν ότι ψάξανε ως αγνώστων στοιχείων σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, αλλά δε βρήκαν κάτι. Ο Νίκος είχε φίλους, ρωτήσαμε κάποιους από αυτούς, αλλά μας είπαν ότι είχαν να τον δουν κοντά μία βδομάδα.

Η φίλη του, που είχαν επικοινωνία πριν εξαφανιστεί, με διαβεβαίωσε ότι ο αδελφός μου δεν είχε τάσεις φυγής και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον του. Ήθελε να φτιάξει κάποια πράγματα στη ζωή του προς το καλύτερο.

Την ημέρα της εξαφάνισης αγκάλιασε τη μητέρα μας και ήταν χαρούμενος. Στη φίλη του είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο να πάρει χαρτάκια για τα τσιγάρα του και θα επέστρεφε. Πιθανολογούμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είπε ο αδελφός του αγνοούμενου.

Μαζί του είχε ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού και πορτοφόλι, τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Έχει ύψος 1.75.

anikolouli.gr

Previous ArticleNext Article