Ειδήσεις, Ελλάδα

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Λευκά λουλούδια και κεριά έξω από το σπίτι που κάηκαν ζωντανοί η μητέρα με τα δυο της παιδιά

Λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά, αφήνουν από χθες φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες, έξω από το σπίτι, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τα δυο αδέλφια και η μητέρα τους, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

k1

«Μαρία, Γιάννη και Λυδία, Καλό Παράδεισο», γράφουν και περιγράφουν με συγκίνηση τη θλίψη που έχει σκεπάσει την περιοχή. Περνούν από μπροστά από το καμένο σπίτι, σκύβουν το κεφάλι και σφίγγουν τα χείλη τους. Είναι δύσκολο όπως λένε να συνειδητοποιήσουν πως το 12χρονο αγόρι, η 8χρονη αδελφή του και μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους, τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά.

sk2

Υπενθυμίζεται πως η 32χρονη γυναίκα, ο γιος της και η κόρη της, εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι χθες τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους όταν εκδηλώθηκε φωτιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις φλόγες κατέρρευσε μέχρι και η οροφή του σπιτιού με αποτέλεσμα η μονοκατοικία να γίνει στάχτη. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από τη σόμπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί, είτε από βραχυκύκλωμα στο κλιματιστικό ενώ γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Τα δυο αδέλφια βρέθηκαν στο δωμάτιο τους, από τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά, ενώ η μητέρα τους ήταν πίσω από την εξώπορτα.

Συγγενείς και φίλοι, σήμερα στις 16:00, θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα δυο της παιδιά. Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία.

THESSTODAY.GR - Στις φλόγες μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη - Νεκρή μητέρα με δύο παιδιά
fwtia2
fwtia4_2
fwtia5_2

protothema.gr

Previous ArticleNext Article