Αθλητικά, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου με την επανέναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ν.Ιωνίας

Με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου της Ν.Ιωνίας “Β.Πολύμερος”, μετά από ένα χρόνο διακοπής λειτουργίας λόγω έργων ενεργειακής αναβάθμισης, το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” επανήλθε σε ρυθμούς κανονικότητας προπονήσεων σε όλες τις δομές του.

Στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας, λειτουργεί η γραμματεία του τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου, καθημερινά από 16:30-19:30 για πληροφορίες και εγγραφές.

Η Νίκη Βόλου λειτουργεί δύο τμήματα πλήρως αναγνωρισμένα, το τμήμα κλασικής κολύμβησης και το τμήμα τεχνικής κολύμβησης με αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα, τα οποία συμμετέχουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις επιτυγχάνοντας διακρίσεις και επιτυχίες.

Λειτουργούν επίσης τα παρακάτω τμήματα:

Ακαδημίες κολύμβησης

Τμήμα εκμάθησης κολύμβησης μικρής πισίνας

Baby swimming

Τμήμα αθλητισμού και τμήμα ενηλίκων.

Οι εγγραφές σε όλα τα παραπάνω τμήματα συνεχίζονται καθημερινά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκέπτονται τη γραμματεία του τμήματος καθημερινά στο κολυμβητήριο, είτε να καλούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα των υπευθύνων του τμήματος.

Επιπρόσθετα, εγγραφές γίνονται και ηλεκτρονικά στη σχετική φόρμα που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.nikivolousc.gr, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες, τελευταία νέα και ανακοινώσεις.

Previous ArticleNext Article