ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Την κτηνοτροφική και αγροτική παραγωγή στηρίζει με νέες λιμνοδεξαμενές στις Δημοτικές Ενότητες Χασίων, Τυμφαίων και Φαρκαδόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή νέων λιμνοδεξαμενών για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και αρδευτικών αναγκών σε επιλεγμένες θέσεις ορεινών και ημιορεινών περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων Χασίων, Τυμφαίων και Φαρκαδόνας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που περιλαμβάνει και συμπληρωματικά έργα σε υπάρχουσες λιμνοδεξαμενές για την επέκταση και στεγανοποίηση τους. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Στηρίζουμε στην πράξη τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κτηνοτρόφων και στηρίζουν το αγροτικό εισόδημα και τη παραγωγή» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Previous ArticleNext Article