ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, Μαγνησία, Μαγνησία

Αναγγελία παγετού για αμυγδαλιές και ροδακινιές από τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ Βόλου – Διμηνίου – Σέσκλου

Από τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Βόλου, Διμηνίου και Σέσκλου ανακοινώνεται πως έχει γίνει αναγγελία παγετού για αμυγδαλιές, ροδακινιές με ημερομηνία 13/3/2022.

Καλούνται όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιά να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία, μέχρι και την 28η Μαρτίου 2022, να προβούν σε σχετικές δηλώσεις με τα εξής δικαιολογητικά:
* Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
* Βιβλιάριο Τράπεζας
* Έντυπο ΟΣΔΕ (προαιρετικά)
Τα τέλη ζημιάς είναι 0,1 (10λεπτά) ανά δέντρο, με την παράκληση η καταβολή να γίνεται μέσω e-banking όπου αυτό είναι εφικτό.

1.- Για τις Δ.Κ. Βόλου και Δ.Κ. Διμηνίου:
Οι δηλώσεις θα γίνονται καθημερινά στο πρώην Δημαρχείο Διμηνίου από 08:00 έως 14:30

2.- Για την Τ.Κ. Σέσκλου:
Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στο Γραφείο Σέσκλου καθώς και την καταληκτική ημέρα των δηλώσεων, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 από τις 08.00 έως τις 13.30 αφού προηγουμένως υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση για την αποφυγή συνωστισμού και άσκοπης αναμονής.
Κατόπιν συνεννόησης με τον ανταποκριτή, θα υπάρξει η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων σε άλλες μέρες και ώρες έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς άσκοπες αναμονές.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 (ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, κλπ)
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: 24210 91349
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΣΚΛΟΥ: 24210 95019

Previous ArticleNext Article