Αστυνομικά νέα, Μαγνησία, Μαγνησία

Σιωπηλή… ληστεία με σημείωμα σε σούπερ μάρκετ στον Βόλο!

Πιο… αθόρυβη ληστεία δεν έχει γίνει, όπως αυτή που έγινε σε ένα υποκατάστημα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στον Βόλο, λίγη ώρα πριν κλείσει το βράδυ της Πέμπτης! Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές, ο ένοπλος δράστης που είχε λάβει τα μέτρα του για να μην αναγνωριστεί, ήταν πάνω από 60 χρόνων.

Ο άγνωστος άνδρας μπήκε μέσα στο κατάστημα φορώντας σκούφο και μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό, γέμισε το καλάθι του με προϊόντα και όταν πλησίασε στο ταμείο έδειξε στην υπάλληλο ένα χαρτί που έγραφε «Έχω όπλο»! Η ταμίας τον κοίταξε ερωτηματικά, αλλά ο δράστης έβγαλε το όπλο που είχε κρυμμένο και της έκανε νόημα να αδειάσει την ταμειακή μηχανή.

Η γυναίκα του έδωσε 150 ευρώ και ο ένοπλος έσπευσε να εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί και τα… ψώνια του! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου εξετάζουν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ προσπαθώντας να τον ταυτοποιήσουν. Παρόμοια ληστεία είχε γίνει και στις 28 Ιανουαρίου σε άλλο σούπερ μάρκετ στον Βόλο και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article