Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Πατέρας στη Ν. Σμύρνη βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του – Φωτογραφία με τα σημάδια κακοποίησης

Ο 47χρονος πατέρας της, σεσημασμένος για κλοπές, την «έσπαγε στο ξύλο» και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα , σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν λίγες οι φορές που το παιδί αναγκαζόταν να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα του όταν κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει.

Αυτό είναι το σπίτι στη Νέα Σμύρνη όπου επί χρόνια ζούσε τον εφιάλτη, το 10χρονο κοριτσάκι από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα του παιδιού, το είχε εγκαταλείψει όταν ήταν 3ετών και το μεγάλωνε ο Ρουμάνος πατέρας .

NEASMIRNI

Σύμφωνα με την επί 7 χρόνια σύντροφο του Ρουμάνου πατέρα, η οποία μίλησε στο protothema.gr υποστηρίζει ότι ο 47χρονος άντρας δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά κι ότι η μητέρα του δεκάχρονου κοριτσιού είχε φύγει από το σπίτι όταν το παιδί ήταν 3ετών.

«Η μητέρα είχε φύγει από το σπίτι όταν το κοριτσάκι ήταν 3ετών.Δεν πιστεύω ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά το παιδί από τον πατέρα του. Όσο για τις πληγές στο χέρι του κοριτσιού πιστεύω ότι είναι από κάψιμο την ώρα που έψηνε ο πατέρας της στην αυλή. Καθώς έπαιζε η μικρή, έπεσε και κάηκε», είπε στο protothema.gr η σύντροφος του Ρουμάνου πατέρα.

Την αδιανόητη και απάνθρωπη αυτή ιστορία με θύμα το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, αποκάλυψε, πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό. Την καταγγελία την έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει. Έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη.

Το σπίτι στη Νέα Σμύρνη:

νεα-σμυρνη-1
νεα-σμυρνη-2
νεα-σμυρνη-3
νεα-σμυρνη-4
νεα-σμυρνη-5

protothema.gr

Previous ArticleNext Article