Ειδήσεις, Κοινωνία, Μαγνησία, Μαγνησία

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  παρέδωσε  τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνέχεια της δέσμευσης του τοπικού τμήματος στην εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων των κοινωνικών κέντρων με τίτλο «Χορεύοντας με ρυθμό για καλό σκοπό » στο πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας.  

Η  συγκεκριμένη ενίσχυση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Αντιδήμαρχου οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέα Ζέρβα  , του προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Βόλου Ευθύμιου  Τζούνη  και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς και αλληλεγγύης του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  για την ενίσχυση απόρων οικογενειών ενόψει του εορτασμού του Πάσχα. 

Τις δωροεπιταγές παρέλαβε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Βούλα Αναγνώστου. 

Στη συνάντηση για την παράδοση των δωροεπιταγών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Τμήματος.  

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες βρίσκεται πάντα κοντά στο Δήμο Βόλου και τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες για να ενισχύσει την λειτουργία και το έργο τους . 

Previous ArticleNext Article