top, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναρξη εκδηλώσεων στο ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας ανοίγει τις πύλες του και αποτελεί κι αυτό το καλοκαίρι σημαντικό πολιτιστικό πόλο έλξης για την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.  Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ξεκινά περιλαμβάνει συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, παραστάσεις αρχαίου δράματος καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

Οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:  

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 20:15 «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης – Το κυνήγι του θησαυρού». Ένα παραμύθι για τα παιδιά. Ένα έργο για την αγάπη, την ειρήνη και τη φιλία! Σκηνοθεσία: Γιώργος Γρηγοριάδης. Μουσική: Γιώργος Γαβρόπουλος. Χορογραφίες: Ζωή Φωκά. Παίζουν οι: Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Κρυσταλλία Καννάκη, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννης Κωσταράς, Βασιλική Βλασσοπούλου. Παραγωγή: Θέατρο «Τέχνη & Όραμα».

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:15, συναυλία με τον δημοφιλή ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα. Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας  και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία!

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:30 συναυλία με την Τάνια Τσανακλίδου, η οποία παρουσιάζει «Το Μαγικό Κουτί – Νο 2»  που είναι ο μουσικός τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση.Μαζί με τους υπέροχους μουσικούς της, μεταναστεύουν σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας.

Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα ενημερωθείτε μετά την έκδοση του αναλυτικού προγράμματος.

Ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων και λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ανακοινώθηκαν και τέθηκαν σε ισχύ από την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022,  σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Το ποσοστό πληρότητας του θεάτρου διαμορφώνεται στο 100%.
  • Για την είσοδο στο χώρο του θεάτρου δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας από τους θεατές/ακροατές όταν υπάρχει συνωστισμός.
  • Η προμήθεια των εισιτηρίων συνίσταται να γίνεται από τις πλατφόρμες πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή από φυσικά σημεία προπώλησης πριν από την ημέρα της εκάστοτε εκδήλωσης.
  • Οι ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων και τα ηλεκτρονικά ή φυσικά σημεία προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινώνονται από την εκάστοτε διοργανώτρια εταιρία.
Previous ArticleNext Article