top, Μαγνησία, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στις 21 Ιουλίου στο Βόλο

ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Βόλο, την Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου! Έρχεται όλο όρεξη για να μας ταξιδέψει στη μαγεία των ανοιχτών συναυλιών που τόσο μας έλειψαν. Ανανεωμένο και δυνατό καλοκαιρινό show, όπως παλιά, χωρίς περιορισμούς.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά από χρόνια μπροστά στο κοινό της Μαγνησίας, γεμάτος με ενέργεια και χαμόγελο, διασκευάζει και τραγουδά όλα τα κομμάτια από τη δισκογραφία του – και όχι μόνο – και μας προσκαλεί να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα live πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο. Το ανέμελο καραβάνι  του μουσικού θέρους καταφτάνει με νότες στην πόλη μας. Τόσες μουσικές αναμνήσεις, εγκάρδιες στιγμές και χαμόγελα μας περιμένουν σε ένα βράδυ κάτω από τα αστέρια, ζωντανά με τον Κωστή και το σχήμα του.
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, για μια συναυλία όπου το κέφι και η μουσική πρωταγωνιστούν και πάλι!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου
Ώρα προσέλευσης: 20:00, Ώρα έναρξης: 21:15

Προπώληση (περιορισμένα): 13 ευρώ
Προπώληση: 15 ευρώ
Ταμείο: 17 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.Σημεία φυσικής προπώλησης στον Βόλο:
-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29
– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

πληροφορίες : info@labart.gr

Previous ArticleNext Article