Αστυνομικά νέα

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο Ρέθυμνο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο σύζυγό της.

Την Πέμπτη η απολογία του 60χρονου

Ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου το πρωί της Πέμπτης.

Ο εισαγγελέας του έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα».

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε μετά τον γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τρία φονικά χτυπήματα δέχθηκε το θύμα στο λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί, καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει μουδιασμένη από την νέα δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article