ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Exclusive Hair Beauty & Fashion 2017

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία όλων των προηγούμενων διοργανώσεων και με πάνω από 150.000 επισκέπτες στο περίπτερο της περσινής Exclusive Beauty & Fashion σε σύνολο πάνω από 210.000 επισκεπτών της 81ης Δ.Ε.Θ., η μοναδική έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς & μόδας που έγινε θεσμός, θα βρίσκεται και πάλι στην Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Περίπτερο 16.

Στην Exclusive Hair Beauty & Fashion θα υπάρχουν πολλά happenings ομορφιάς και μόδας !

Έλληνες νέοι σχεδιαστές , θα παρελάσουν στο Catwalk της Exclusive Hair Beauty & Fashion στο κτίριο 16, με πολλά fashion & beauty shows με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας . Παράλληλα καταξιωμένοι κομμωτές θα παρουσιάσουν τα νέα look για φθινόπωρο και χειμώνα 2017. Επιπλέον έμπειροι makeup artists θα παρουσιάσουν ζωντανά body painting και όχι μόνο, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πιο όμορφη έκθεση μέσα στην ΔΕΘ. Τέλος η ζωντανή μουσική από διάφορες μπάντες της Θεσσαλονίκης και τα χορευτικά shows που θα παρουσιαστούν στο stage, θα δημιουργήσουν την πιο ευχάριστη νότα στους επισκέπτες της Exclusive Hair Beauty & Fashion.

Έτσι σε όλους τους επισκέπτες θα δοθεί η μοναδική ευκαιρία να προμηθευτούν επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς κομμωτηριακά προϊόντα, makeup, φυσικά καλλυντικά και σαπούνια, κρέμες, αρώματα αλλά και αξεσουάρ μόδας τσάντες και χειροποίητα κοσμήματα σε προνομιακές τιμές βλέποντας παράλληλα live μοναδικά χτενίσματα, makeup shows με tips ομορφιάς και μοναδικά fashion shows με τις τελευταίες τάσεις της μόδας !

 

 

 

Previous ArticleNext Article