ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

L’ anza: Η περιποίηση των μαλλιών στο απόγειο της

Η L’anza εισήχθη στον επαγγελματικό κλάδο το 1985.Ήταν το πρώτο μεγάλο όνομα στο χώρο της περιποίησης των μαλλιών, που μέσα από συλλογή τεχνολογικών μεθόδων,αντιμετώπισε τις ανάγκες της τρίχας και κατόρθωσε ταυτόχρονα με οποιαδήποτε περιποίηση να συνδυάζει και θεραπευτικές δράσεις.

Στα εργαστήριά της η L΄anza καινοτομεί με αποκλειστικές φόρμουλες όπως η Keratin Healing System (KHS),η Flower Shield Complex και η Moisture Retain Complex, που ενδυναμώνουν ολικά την τρίχα προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα.

Η χρήση της νανοτεχνολογίας 102 σε όλα τα προϊόντα επιτυγχάνει τη διείσδυση των ευεργετικών συστατικών σε βάθος της τρίχας και όχι μόνο στην επιφάνειά της, ενώ εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα με εφαρμογή μικρής ποσότητας. Παράλληλα με τη χρήση ειδικών φίλτρων προστασίας της τρίχας που χρησιμοποιεί στα προϊοντα της, όπως το τριπλό φίλτρο αντηλιακής προστασίας της τρίχας UVA,UVB,UVC και το φίλτρο θερμικής επεξεργασίας, επιτυγχάνει άψογα τη θωράκιση και την προστασία της τρίχας.

Όλα τα προϊόντα της L’anza είναι οργανικά και δεν επιβαρύνουν ούτε την τρίχα ούτε το τριχωτό της κεφαλής. Δεν περιέχουν θειώδη, άλατα, γλουτένη και parabens ενώ είναι φιλικά πρός το όζον. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της L’anza είναι ανακυκλώσιμες και προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά και στα εργαστήρια της δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Τα φυτικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα προέρχονται από ελεύθερες εκτάσεις όπου δεν γίνεται χρήση φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων και είναι πιστοποιημένα ως οργανικά από την κυβέρνηση. Κανένα συστατικό των προϊόντων δεν βλάπτει ούτε το περιβάλλον ούτε τον άνθρωπο σύμφωνα με την έγκριση ειδικών οργανισμών.

Προμηθευτείτε τα μοναδικά αυτά προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την ESP Hellas

http://esphellas.gr/index.php/el/

 

 

Previous ArticleNext Article