ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Αντώνης Φουντάς: «Πιστεύω, εμπνέομαι, εξελίσσομαι»

Συνέντευξη του κ. Αντώνη Φουντά στο http://www.youweekly.gr

Με αυτό το μότο ζωής ο ιδρυτής και εμπνευστής της ESP Hellas, η οποία εισάγει και αντιπροσωπεύει επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου, μιλά για την προσωπική του διαδρομή, τη δημιουργία της εταιρείας αλλά και τη φιλοσοφία της. Επίσης, μας εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες για την εισαγωγή του δημοφιλούς αμερικανικού brand L’anza Healing Haircare στο portfolio της εταιρείας.

Μιλήστε μας λίγο για εσάς και την πορεία σας μέχρι σήμερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπάρτη, με ανέμελα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και υπήρξα στέλεχος επιχειρήσεων μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Πάντα το όνειρό μου ήταν να δημιουργήσω κάτι δικό μου, μέσα από το οποίο θα μπορούσα να διοχετεύσω την ενέργειά μου και να εξελιχθώ στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό τομέα.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τον χώρο;  Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας;

H προσεγμένη εμφάνιση είχε πάντα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της οικογένειάς μου. Επιλέγαμε οργανικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η πρόταση που δέχτηκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από συγγενικά πρόσωπα, για εξειδικευμένα προϊόντα θεραπείας και περιποίησης των μαλλιών, ήταν το έναυσμα για να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο χώρο.

Υπάρχει κάποια φιλοσοφία πίσω από την ESP Hellas;

«Πιστεύω, εμπνέομαι… εξελίσσομαι». Η ESP Hellas προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα εταιρειών παγκοσμίου φήμης, θέλοντας πάντα να βοηθήσει τον επαγγελματία κομμωτή να πιστέψει στις ικανότητές του, να εμπνευστεί και να εξελίξει τη δουλειά του. Η σχέση της ESP Hellas με τους συνεργάτες-πελάτες της είναι και θα είναι πάντα αμοιβαία.

Πότε φέρατε για πρώτη φορά τα προϊόντα L’anza Healing ; Πόσο δύσκολο εγχείρημα ήταν;

Το 2013 έκανα τη δεύτερη εισαγωγή μεγάλου brand (L’anza Healing Haircare)Ήθελε και θέλει πολλή επιμονή και προσπάθεια για να πάρει ένα brand τόσο γνωστό στο εξωτερικό τη θέση που του αρμόζει στην Ελλάδα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Παρακαλούμε, μιλήστε μας για την Esp Hellas Academy

Η Esp Ηellas Academy είναι το καινούριο απόκτημά μας, διότι μέσα από την Ακαδημία παρέχουμε στον επαγγελματία κομμωτή εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε νέες τεχνικές, πάντα με τα ξεχωριστά και πρωτοποριακά προϊόντα μας.

Αυτή τη στιγμή διατηρείτε ένα ευρύ κανάλι διανομής με προϊόντα L’anza σε όλη την Ελλάδα. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ποιότητα των προϊόντων, η συνέπεια προς τους επαγγελματίες κομμωτές, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η ομαδική δουλειά των στελεχών της εταιρείας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που εργάζεται σκληρά και στους συνεργάτες-πελάτες που μας πιστεύουν και μας υποστηρίζουν. Βιώνουμε μια περίοδο κρίσης, η οποία έχει επηρεάσει και τον χώρο του κομμωτηρίου.

Εσάς σας άγγιξε, και αν ναι, πώς το αντιμετωπίσατε;

Δεν υπάρχει επιχείρηση που να μην έχει επηρεαστεί. Εμείς για να μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε και να έχουμε ανοδική πορεία, επενδύουμε συνεχώς απεριόριστο χρόνο στην εταιρεία μας, προσπαθούμε να προβλέψουμε και να καλύψουμε μελλοντικές ανάγκες των κομμωτηρίων καθώς και να προλαμβάνουμε εγκαίρως τυχόν προβλήματα.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Τα σχέδιά μας για το μέλλον είναι να εισάγουμε νέα μεγάλα brands, να επεκτείνουμε το δίκτυο πωλήσεων και να εμπλουτίσουμε τα προγράμματα εκπαίδευσης της Esp Hellas Academy. Στόχος μας είναι η ESP Hellas να αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα νέες καινοτόμες ιδέες στον χώρο του κομμωτηρίου.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ESP Hellas στο fecebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μοναδικά προϊόντα και προσφορές https://www.facebook.com/esphellas 

 

 

 

Previous ArticleNext Article