ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι;

Τα μαλλιά σας είναι ξηρά και κατεστραμμένα από τον ήλιο; Ήρθε η ώρα να τους δώσετε όλη την προσοχή που χρειάζονται μετά το καλοκαίρι. Ακολουθώντας μερικές συμβουλές για να τα επιδιορθώσετε σε βάθος.

Κάντε το χρώμα σας … αλλά μόνο αφού φροντίσατε τα μαλλιά σας

 Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να κάνει το χρώμα σας θαμπό και τα φυτίλια που είναι φωτεινά σε μια μαυρισμένη επιδερμίδα μπορεί να φαίνονται ξεθωριασμένα σε ένα χλωμό δέρμα. Για μελαχρινές συνιστάται να προσθέσετε πλούσιο τόνο (καστανό, σοκολατένιο …) για να διατηρήσετε μια κολακευτική ισορροπία. Για τις ξανθές, οι χρυσοί η μπέζ τόνοι θα είναι πάντα ιδανικοί για να φωτίζουν την επιδερμίδα. Επιπλέον Συμβουλές : εφαρμόστε ένα ενυδατικό έλαιο τύπου αμυγδαλέλαιο η καρυδέλαιο στα μαλλιά σας πριν έρθετε στο κομμωτήριο. Τα μαλλιά σας θα προστατεύονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χρωματισμού και το προκύπτον χρώμα θα είναι ακόμη πιο φωτεινό.

Ενισχύστε το χρώμα σας!

Για να εξαλείψουμε τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις που οφείλονται στην οξείδωση που προκαλείται από τον ήλιο και να τροφοδοτήσουν βαθιά τα μαλλιά, σας προτείνω πολλά προϊόντα φροντίδας. Σύντομα διαθέσιμο στο κομμωτήριο σας, μια νέα σειρά για :

– Το καθαρό ξανθό: θα αφαιρέσει όλες τις κίτρινες αποχρώσεις
 -Το χρυσό ξανθό: θα φέρει μελί ρεφλέ
– Το πυρόξανθο: θα εξαλείψει το κιτρίνισμα και θα αναβιώσει τους κόκκινους τόνους

– Το λαμπρό κάστανο: θα φέρει μια καραμελίσια λάμψη στις ανταύγειες σας
– Το ψυχρό κάστανο: θα αφαιρέσει τους χάλκινους ή κόκκινους τόνους για να αναζωογονήσει ένα κρύο και καθαρό κάστανο.

Ήρθε η ώρα να ψαλιδίσετε τα μαλλιά σας

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απαλλαγείτε από σπασμένες και κατεστραμμένες άκρες και να κάνετε μια νέα αρχή με υγιείς άκρες που θα εξαλείψουν το κούρεμα σας.

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας για την αλλαγή της εποχής

Το πέρασμα από το καλοκαίρι στο χειμώνα είναι πάντα το πιο περίπλοκο. η έλλειψη φωτός έχει αντίκτυπο στις ορμόνες, γεγονός που εξηγεί την απώλεια μαλλιών. Για να περιορίσετε την πτώση τους, μια υγιεινή διατροφή βασισμένη σε ωμέγα-3 είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας δυνατά και λαμπερά με την υγεία.

Ενυδατώστε τα μαλλιά σας

Αν και ο ήλιος δεν είναι τόσο ισχυρός, η ενυδάτωση των μαλλιών σας θα διατηρήσει την υγεία τους και θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του ίσιωμα και το στεγνωτήρα μαλλιών, τη ρύπανση και τις ακτίνες UV. Σας προτείνω την μάσκα Re.store του Kevin Murphy, η οποία είναι Θρεπτική, αναζωογονητική, αναζωογονητική, ενισχυτική και sulfate free.
 

https://www.sotirisbardas.com

Previous ArticleNext Article