ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Η σειρά Glam είναι γοητευτική, σαγηνευτική, δημιουργική

Η σειρά Glam δημιουργήθηκε σαν μία μεγάλη ιστορία αγάπης. Γεμάτη γοητεία, με vintage και ρομαντικές επιρροές που την κάνει να ξεχωρίζει. Άκρως εντυπωσιακή και μαγική για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Η Glam θέλει να μπει στην καρδιά σας και να μη βγει ποτέ: είναι μοναδική, ασύγκριτη, είναι ένα αφιέρωμα στη δημιουργικότητα και τη φαντασία, ένα ζωντανό όνειρο. Θα σας κατακτήσει καθημερινά με τα έντονα ζωηρά της χρώματα γεμάτα ομορφιά και ζωτικότητα.

Η Glam γεννήθηκε από τη συνάντηση του παρελθόντος και του μέλλοντος, με ένα ρετρό γούστο και μία ώθηση προς έναν πιο ζωντανό και συναρπαστικό κόσμο. Η Glam είναι η αγάπη για τα μαλλιά στην πιο αγνή της μορφή. Η Glam είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ιταλία και δημιουργήθηκε από ένα έξυπνο μείγμα στυλ, πρωτοτυπίας και υψηλής ποιότητας.

Τέσσερα παστέλ χρώματα για τέσσερις καλά καθορισμένες σειρές

Κάθε μπούκλα έχει μια ιδιοτροπία; Ανοιχτό μπλε χρώμα για την επαγγελματική μόνιμη και μοναδική βιολογική περμανάντ και για να δημιουργήσετε τη νέα σας εμφάνιση!

Το κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύει δύο πρωτοποριακά και μοντέρνα προϊόντα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών: το μαλακτικό καθαρισμού το οποίο ακολουθεί τις τάσεις co-wash και το διαχρονικό leave-in ανταποκρίνεται στις ανάγκες των λεπτών μαλλιών.

Η φωτεινή σειρά με το φρουτώδες άρωμά της και το λεπτό ροζ χρώμα είναι τέλεια για να φροντίσει τα λεία μαλλιά και να τα κάνει πιο δυνατά και λαμπερά χάρη στην Κερατίνη και το Luminescine

Η σειρά πειθαρχίας με το παστέλ πράσινο χρώμα και το σαγηνευτικό άρωμα θα κάνει τους πάντες να ερωτευτούν τα σγουρά μαλλιά σας και θα τα περιποιηθεί με το πολύτιμο έλαιο Moringa και το Ginger!

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στην Glam;

 

Για περισσότερα προϊόντα επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  http://www.yanniextensions.gr/component/virtuemart/manufacturer/glam

 

 

Previous ArticleNext Article