ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Λάρισα

Έναρξη νέας ομάδας υποστήριξης για γονείς ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης από παράνομες ουσίες

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας ξεκινάει νέα ομάδα υποστήριξης που απευθύνεται σε γονείς ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης από παράνομες ουσίες.

Η ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 16:30-18:00. Για τη συμμετοχή στην ομάδα απαιτείται σταθερότητα και συνέπεια στην παρακολούθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά, πριν τη συμμετοχή στην ομάδα, για να συζητηθούν οι ανάγκες των ιδίων και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας.

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας είναι πρόγραμμα του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Λειτουργεί με τη συνεργασία και του ΟΚΑΝΑ και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ και των συγγενών τους με βάση τις αρχές και τη φιλοσοφία της αυτοβοήθειας / αλληλοβοήθειας. Πρόκειται για ένα «στεγνό» (δηλαδή που δεν χορηγεί υποκατάστατα) και ανοιχτό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες -άνδρες και γυναίκες- και παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 233332

Ώρες επικοινωνίας:  Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 20:00

Previous ArticleNext Article