ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Ανοίγει τις πύλες τις οι Beauty Greece – Χειμώνας 2017

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

 

H 19η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTYGREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και γοργούς ρυθμούς, για να υποδεχτείτους εκθέτες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της.

 

Η επιτυχημένη έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά, σε επαγγελματίες του κλάδου της Ομορφιάς, θαδιεξαχθεί στο «M.E.C.-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»,από 4έως και 6Νοεμβρίου2017, με ανανεωμένη εικόνα τόσο στα διαφημιστικά όσο και στον χώρο της Γραμματείας.Στόχος της Διοργάνωσης είναι, να αποτελέσει και πάλι, το αγαπημένο Σημείο Συνάντησης των επαγγελματιών και την ιδανική ευκαιρία για την ενημέρωσή τους, πάνω στις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες, σε προϊόντα και υπηρεσίες. Τα πάντα για την «ΟΜΟΡΦΙΑ», θα βρίσκονται συγκεντρωμένα, στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση, σε έναν χώρο περίπου 10.000τ.μ.Πάνω από 200 εκθέτες, αξιόλογες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν περισσότερες από 1000 φίρμες προϊόντων. μΜέσα στην BEAUTY, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα,να κάνουν μια άρτια επισκόπηση της αγοράς, να δοκιμάσουν,επί τόπου, τα νέα προϊόντα του κλάδου τους και να κλείσουν τις πιο συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες.

Το μότο της έκθεσης είναι…

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Αυτό είναι κάτι που αποτελεί γεγονός, καθώς η BEAUTY,σαν κέντρο παρουσίασης όλων των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.) επιτρέπει στους επαγγελματίες, να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα, τις τάσεις και τις νέες δημοφιλείς υπηρεσίες, που μπορούν να προμηθευτούν και να προσφέρουν στους πελάτες τους. Στην Αίθουσα του MeetingPoint, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της BEAUTY,θα επικρατήσει καιπάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους,αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους.

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

 

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο Μεγαλύτερο &Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

την «BEAUTYGREECE – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017»

4-6 Νοεμβρίου στο  M.E.C Παιανίας

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

Πληροφορίες&Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr

 

Previous ArticleNext Article