ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Λάρισα, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας στη Λάρισα

Φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας με τίτλο Umami Festival Thessaly, διοργανώνει η TU events σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου 2017.

Έκθεση οίνου

Ένα διήμερο που σκοπεύει να συγκεντρώσει όλους όσοι γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον ελληνικό επώνυμο και ποιοτικό οίνο, δοκιμάζοντας ελεύθερα περισσότερα από 400 διαφορετικά κρασιά, κορυφαίων οινοποιείων από όλα τα σημεία της χώρας!

Το ελληνικό κρασί βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κερδίζοντας όλο και περισσότερο κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μεγαλώσει ο οινικός χάρτης της χώρας μέσα από μια πρωτότυπη διοργάνωση, δημιουργώντας παράλληλα ένα νέο trend συνδυασμού street food με κρασί.

Γαστρονομία

Οι λάτρεις της γαστρονομίας στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα προϊόντα γαστρονομίας να κάνουν την εμφάνιση τους. Έλληνες παραγωγοί ιδιαίτερων εδεσμάτων θα δειγματίσουν και θα προωθήσουν σε καταναλωτές και επαγγελματίες τα προϊόντα τους. Δοκιμάστε δυσεύρετα προϊόντα από τους καλύτερους!

Masterclass

Κορυφαίοι ομιλητές του οίνου και της γαστρονομίας, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine), ο Νίκος Κεχαγιάς κ.α. θα παρουσιάσουν γευσιγνωστικά σεμινάρια. Αμέτρητοι συνδυασμοί οίνων, τυριών, κρεάτων και άλλων προϊόντων μαζί με sommelier, θα προσφέρουν μια σπάνια γευστική εμπειρία στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace.

Παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη

Το Umami Festival Θεσσαλίας συνεργάζεται με επιλεγμένα σημεία εστίασης, wine bars, κάβες και εστιατόρια της Λάρισας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο διήμερο γιορτής οίνου και γεύσεων, με wine parties, γαστρονομικά δείπνα, wine cocktails και άλλα πρωτότυπα events, σε όλη την πόλη!

Για τις πρώτες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.umamifestival.gr .

Εισιτήρια

Τιμή εισόδου από 10€

Ισχύουν φοιτητικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές για γκρουπ.

Previous ArticleNext Article