ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Συμμετοχή της KYANA στην CosmoprofAsia Hong Kong 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΚΥΑΝΑ, Επαγγελματικά Προϊόντα Κομμωτηρίου, στην CosmoprofAsia 2017, την έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από τις 15 ως τις 17 Νοεμβρίου 2017.

Η ΚΥΑΝΑ, έχοντας ήδη παρουσία σε αγορές της Ασίας (Κίνα, Ταϊβάν) συμμετείχεστο παγκόσμιο σταυροδρόμι των επιχειρήσεων, και εντυπωσίασε με τα προϊόντα και την εκθεσιακή της παρουσία. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την επαγγελματική βαφή διαρκείας χωρίς αμμωνία, HERBORIAMAX, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, «Θεωρούμε ότι οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με το εξωτερικό οφείλονται πρωταρχικά στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας».

Η συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ καλύφθηκε από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και θα προβληθεί σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της συμμετοχής στην Cosmoprof, οι υπεύθυνοι της εταιρίας φιλοξενήθηκαν από τον συνεργάτη της Κίνας και επισκέφτηκαν κομμωτήρια της ασιατικής χώραςτα οποία είναι πολύ ευχαριστημένα από την ποιότητα των προϊόντων  ΚΥΑΝΑ .

Η ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά όσους εμπράκτως στήριξαν το εγχείρημά της αυτό και ανανεώνει το ραντεβού της για την CosmoprofBologna2018!

Previous ArticleNext Article