ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Γνώρισε τη νέα σειρά Glam για ίσια μαλλιά

Η σειρά Glam είναι γοητευτική, σαγηνευτική, δημιουργική!

Η σειρά Glam δημιουργήθηκε σαν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Γεμάτη γοητεία, με vintage και ρομαντικές επιρροές που την κάνει να ξεχωρίζει.  Άκρως εντυπωσιακή και μαγική για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Τέσσερα παστέλ χρώματα για τέσσερις καλά καθορισμένες σειρές γιατί… Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις υπάρχει ένα προϊόν Glam για σένα!!!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την σειρά Glam για Ίσια & Λαμπερά μαλλιά:

 

Σαμπουάν λείανσης και λάμψης

Χάρη στην φόρμουλά του που είναι εμπλουτισμένη με Κερατίνη και Luminescine ,αναδομεί τις ίνες τις τρίχας και δίνει λάμψη και μεταξένια απαλότητα σε θαμπά και άτονα μαλλιά, προσφέροντας απαλότητα.

Μάσκα λείανσης και λάμψης

Η φόρμουλα του, ενισχυμένη με Κερατίνη  και Luminescine, προσφέρει λάμψη και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά. Αποτρέπει τη δημιουργία ψαλίδας και διασφαλίζει ένα άνετο βούρτσισμα καθώς βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Αυτή η μάσκα δημιουργεί ένα φιλμ που προστατεύει από την υγρασία και βοηθά στη προεργασία του ισιώματος.

Χρήση: Για ταλαιπωρημένα μαλλιά αφήστε σε υγρά μαλλιά για 10 λεπτά. Για καθημερινή χρήση: Εφαρμόστε σε υγρά μαλλιά και ξεβγάλετε μετά από λίγα λεπτά.

Κρέμα λείανσης και λάμψης

Η κρέμα βοηθά στην εύκολη διαμόρφωση των μαλλιών, διευκολύνει το ξεμπέρδεμα και μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 20%. Με λειαντική δράση, προσφέρει λάμψη στα μαλλιά και μεταξένια απαλότητα , προστατεύει από τη θερμότητακαι μειώνει το φριζάρισμα.

Χρήση:Εφαρμόστε πριν το στέγνωμα , χωρίς να ξεβγάλετε.

Έρχεται και super διαγωνισμός με δώρο τα μοναδικά glam προϊόντα!!
Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα Θεσσαλών Ομορφιά στο facebook
Previous ArticleNext Article