ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Νύχια

Μην πας ποτέ σε συνέντευξη για δουλειά με αυτά τα νύχια

Λένε πως η εντύπωση που αφήνεις στο πρώτο ραντεβού με τον έρωτα της ζωής σου, καθορίζει και την εξέλιξη της σχέσης σας.

Το ίδιο θα έλεγε κανείς πως ισχύει και σε εργασιακό επίπεδο, αφού στόχος σου όταν αναζητάς μια δουλειά, είναι να χτίσεις μια σχέση επαγγελματικής εμπιστοσύνης με τον υποψήφιο εργοδότη σου. Για να το πετύχεις αυτό σίγουρα χρειάζεται ένα καλό βιογραφικό, πλούσιο σε προϋπηρεσία, γνώσεις και δεξιότητες, όμως εφόσον είσαι γυναίκα, εμείς σου λέμε ότι κερδίζεις μπόνους και από την εξωτερική σου εμφάνιση. Η συνολική σου εικόνα – το πόσο περιποιημένη και κομψή είσαι – μπορεί να ενθουσιάσει τον συνομιλητή σου και να προσθέσει κύρος σε μια επαγγελματική θέση, ώστε να αποκτήσει έτσι αυτή τη δική σου ταυτότητα. Υπάρχουν άραγε παγίδες στις οποίες μπορείς να πέσεις;

Σαφώς! Και μια από αυτές αφορά στο μανικιούρ σου. Καθώς, τα άκρα είναι από τα πρώτα σημεία που τραβούν την προσοχή.

Αυτά είναι τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη συνέντευξη για δουλειά:

  • Απέφυγε το κίτρινο, το μπλε και το πράσινο, γιατί στόχος σου δεν είναι να δείξεις πόσο fancy είσαι.
  • Μείνε μακριά επίσης από οποιαδήποτε γκόθικ εκδοχή του μανικιούρ ή από το μαύρο.
  • Less is more και στα νύχια, για το λόγο αυτό μην προσθέτεις γκλίτερ, στρας, διακοσμητικά στοιχεία που ενδεχομένως να είναι και τρισδιάστατα και απέφυγε και τα νέον χρώματα.

Bovary Tip: Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τον συνομιλητή σου, προτίμησε τους nude και γήινους τόνους, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ ή το κόκκινο που υποδηλώνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Previous ArticleNext Article