Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Με επιτυχία έγινε για άλλη μια χρονιά η γιορτή κοπής πίτας της διαδικτυακής ομάδας «Μαμάδες Ν. Μαγνησίας»

Το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της διαδικτυακής ομάδας ‘Μαμάδες Ν.Μαγνησίας’ στην ταβέρνα ‘Η Λίμνη’ στο Άλσος Νέας Ιωνίας .
Τα μέλη και οι φίλες της ομάδας , έδωσαν δυναμικό παρόν , με μεγάλη προσέλευση , αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά την στήριξή τους προς την ομάδα . Οι γυναίκες και τα παιδιά που παρευρέθηκαν , είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα και να απολαύσουν ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με αποκριάτικο ξεφάντωμα και δωρεάν μπουφέ .
Εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους και τις γυναίκες κατά την έξοδό τους . Ευχαριστούμε πολύ , όσους προσέφεραν τα δώρα τους , τα σνάκ για τον μπουφέ μας , την βασιλόπιτα και όσα μέλη μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας . Η προσφορά και η ανταπόκρισή σας , μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το όμορφο έργο μας και υποσχόμαστε νέα πράγματα και στο μέλλον .
Ευχαριστούμε επίσης τους υπεύθυνους του χώρου και όσους συνέβαλαν , ώστε να φέρουμε εις πέρας την εκδήλωση αυτή , με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Σας ευχόμαστε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά !
Previous ArticleNext Article