ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Γνώρισε τη νέα σειρά Glam για σγουρά μαλλιά

Η σειρά Glam είναι γοητευτική, σαγηνευτική, δημιουργική!

Η σειρά Glam δημιουργήθηκε σαν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Γεμάτη γοητεία, με vintage και ρομαντικές επιρροές που την κάνει να ξεχωρίζει.  Άκρως εντυπωσιακή και μαγική για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Τέσσερα παστέλ χρώματα για τέσσερις καλά καθορισμένες σειρές γιατί… Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις υπάρχει ένα προϊόν Glam για σένα!!!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την σειρά Glam για Ίσια & Λαμπερά μαλλιά:

Σαμπουάν για πειθαρχημένες μπούκλες

Ειδικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά , χάρη στην συνδυαστική δράση του έλαιου Moringa και του Ginger, προσφέρει ενυδάτωση και βελτιώνει το φριζάρισμα των μαλλιών. Ξηρά και ατίθασα σγουρά μαλλιά και ευαίθητα σγουρά μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασίες θα φαίνονται πιο καλοσχηματισμένα και γεμάτα ζωντάνια.

Η φόρμουλα της μάσκας είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Moringa και Ginger και δίνει απαλότητα και θρέψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Αντιμετωπίζει το φριζάρισμα και βοηθά να αποφεύγεται η ψαλίδα. Η μάσκα ενυδατώνει και αναδομεί την δομή των σγουρών μαλλιών προσφέροντας ζωντάνια. Χρήση: Για ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήστε τη μάσκα σε υγρά μαλλιά για 10 λεπτά. Για καθημερινή χρήση εφαρμόστε τη μάσκα σε υγρά μαλλιά και ξεβγάλετε μετά από μερικά λεπτά.

Κρέμα για πειθαρχημένες μπούκλες

Για στυλάτες και διαμορφωμένες μπούκλες και μαλλιά γεμάτα όγκο και λάμψη. Μειώνει το χρόνο στεγνώματος και αποτρέπει το φριζάρισμα: μπούκλες με τέλειο σχήμα και ελαστικότητα. Προσφέρει απαλότητα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και αποτέλεσμα που διαρκεί.  Χρήση: Εφαρμόστε πριν από το στέγνωμα χωρίς να ξεβγάλετε. Για ακόμα πιο τέλειο αποτέλεσμα, εφαρμόστε μεγαλύτερη ποσότητα.

Previous ArticleNext Article