ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Γνωρίστε τα προϊόντα του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ μας

Για τους πιστούς μας αναγνώστες πάντα οργανώνουμε τους καλύτερους διαγωνισμούς στην σελίδα του περιοδικού μας Θεσσαλών Ομορφιά

Χθες ξεκίνησε ένας υπέροχος διαγωνισμός με μοναδικά προϊόντα τα οποία ανήκουν στη πολυτελή σειρά της L’anza  ‘Keratin Healing Oil’ και είναι τα εξής:

Keratin Healing Oil Shampoo

Πλούσιο κρεμώδη σαμπουάν για μια εμπειρία πολυτέλειας. Πλούσιος αφρός, προερχόμενος απο το φλοιό του φυτού Gugo Bark. Φόρμουλα Κερατίνης με συμπυ­κνωμένες θεραπευτικές δράσεις για ενδυνάμωση. Θρέψη της δομής των μαλλιών για πλούσιο ανάλαφρο αποτέλεσμα με όγκο. Σύμπλεγμα Phyto IV για ενυδά­τωση και μεταξένια υφή. Δεν περιέχει Parabens, Γλουτένη και Χλωριούχο Νάτριο.

Keratin Healing Oil Conditioner

Φόρμουλα Κερατίνης με συμπυκνωμένες θεραπευτικέςδράσεις για ενδυνάμωση. Η Κερατίνη αποκαθιστά την δομήτων μαλλιών ενώ ταυτόχρονα δίνει πλούσιο και ανάλαφρο όγκο. Σύμπλεγμα Phyto IV για ενυδάτωση και μεταξένια απαλή υφή.Δεν περιέχει Parabens, Γλουτένη και Χλωριούχο Νάτριο.

Keratin Healing Oil Cleansing Cream

Αναζωογονεί τα μαλλιά ανάμεσα στα λουσίματα. Εναλλακτική λύση ενδιάμεσα των τακτικών λουσιμάτων. Μειώνει το χρόνο στεγνώματος, ενισχύει, ξεμπερδεύει και ενυδατώνει. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε αρκετή ποσότητα, απλώστε και κάντε ένα απαλό μασάζ, αφήνοντάς την για 1-2 λεπτά και ξεβγάλτε.

Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Περιέχει Ρεσβερατρόλη, δυνατό αντιοξειδωτικό, για την ανανέωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και την αποκατάσταση των ουσιαστι­κών λιπιδίων. Η Στέβια καταπραΰνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η πρωτεΐνη της Κερατίνης αποκα­θιστά την δομή των μαλλιών. Σύμπλεγμα Phyto IV για ενυδάτω­ση και μεταξένια υφή.

Keratin Healing Oil Hair Perfume

 

Ένα μοναδικό προϊόν με το ξεχωριστό άρωμα της Κeratin Healing Oil. Εκχύλισμα οργανικών και άγριων αρωματικών φυτών κ βοτάνων που εξαλείφει τις ανεπιθύμητες οσμές ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τους ρύπους και τον καπνό τσιγάρων.

ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

 

Previous ArticleNext Article