ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Τέτα Καμπουρέλη: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στο Θεσσαλών Ομορφιά

H Τέτα Καμπουρέλη  είναι αισθητικός και καταξιωμένη Nail Artist και ιδιοκτήτρια κέντρων   αισθητικής.  Την γνωρίσαμε στο «Πρωινό Μου» του Mega όπου παρουσίαζε μυστικά ομορφιάς και τις νέες τάσεις στα νύχια. Ασχολείται ωστόσο με το χώρο της ομορφιάς πολλά περισσότερα χρόνια αφού από την ηλικία των 16 ξεκίνησε να μαθάινει τα μυστικά του μανικιούρ πεντικιούρ παρακολουθώντας μαθήματα αισθητικής παράλληλα με το σχολείο. Μετά το πέρας των σπουδών της δούλευε μόνης της κάνοντας δρομολόγια από σπίτι σε σπίτι σε κάθε γωνιά της Αθήνας με στόχο της αύξηση της πελατείας της. Πέντε χρόνια μετά πήρε την απόφαση να νοικιάσει έναν δικό της χώρο και να στεγάσει την επιχείρηση της στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι η Τέτα υποδεχόταν πλέον τις πελάτισσες της στον δικό της προσωπικό και πάντα όμορφο χώρο. Πάντα με σκληρή δουλειά, συνεχή εξέλιξη και σταδιοδρομία, μα πάνω απ΄ όλα αγάπη για το επάγγελμα η Τέτα καταξιώθηκε στο χώρο και η μία συνεργασία διαδεχόταν την άλλη με ιδιαίτερη επιτυχία. Αργότερα ήρθε η συνεργασία με την τηλεόραση όπου η Τέτα κατάφερε να μπει στα σπίτια όλων των γυναικών οι οποίες λάτρευαν και ακολουθούσαν τις συμβουλές της. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια των Teta Beauty Salon σε Κηφισιά, Χαλάνδρι και Παγκράτι, έχει τον προσωπικό της ιστότοπο www.teta.gr μέσα από τον οποίο δίνει συμβουλές ομορφιάς και συνομιλεί με τις αναγνώστριες της όπως επίσης και το κανάλι της στο Youtube «tetakampoureli». Είναι επίσης δημιουργός της δικής της σειράς προιόντων περιποίησης Teta’s Lab και συγγραφέας του βιβλίου «Όμορφη για πάντα» ενώ διδάσκει στο ΙΕΚ Όμηρος στο Τμήμα Αισθητικής. Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Θεσσαλών Ομορφιά.

Συνέντευξη: Δώρα Τζανή 

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με το χώρο της ομορφιάς;

Από μικρή μου άρεσε πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν είδα πως αυτό το πράγμα με γεμίζει και συνειδητοποίησα πως είναι αυτό που θέλω να ακολουθήσω, ξεκίνησα αμέσως μαθήματα αισθητικής και μάλιστα το ήθελα τόσο πολύ που το έκανα παράλληλα με το σχολείο μου.

Η συνεργασία σας με την τηλεόραση πως προέκυψε;

Δουλεύοντας χρόνια κατάφερα να δημιουργήσω τον δικό μου κύκλο μέχρι που άνοιξα και το πρώτο μου κατάστημα. Σιγά σιγά το πελατολόγιο μου μεγάλωνε και όλο και περισσότερες κυρίες με εμπιστεύονταν για την περιποίηση τους μεταξύ των οποίων και πολλές επώνυμες. Κάπως έτσι άρχισα να γίνομαι πιο γνωστή και αγαπητή, η δουλειά μου αναγνωριζόταν και κάπου εκεί ήρθε και η πρώτη πρόταση για τηλεόραση.

Πως σας γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσετε την  δική σας συλλογή προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας Teta’s Lab; Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται και σε ποια  προβλήματα συνεισφέρουν;

Οι φυσικές συνταγές ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Τις χρησιμοποιούσα για τον εαυτό μου, έχω κάνει πολλές έρευνες σχετικά και έτσι τις προτιμούσαν και οι πελάτισσες μου όταν έβλεπαν τα αποτελέσματα πάνω μου. Κάποια στιγμή και μετά από παρότρυνση των πελατισσών μου αποφάσισα πως πρέπει να δημιουργήσω μια σειρά με κρέμες περιποίησης που μπορεί να έχει οποιαδήποτε γυναίκα στο σπίτι της αλλά και οι κυρίες που βρίσκονται στην επαρχία και δεν μπορούν να έρθουν σε κάποιο κατάστημα.

Αυτή τη στιγμή η σειρά αποτελείται από κρέμα σύσφιξης- κατά της κυτταρίτιδας, κρέμα χεριών-ποδιών και peeling σώματος και απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 ποια χρώματα και σχέδια θα επικρατήσουν στο Nail Art;

Τα χρώματα που θα επικρατήσουν φέτος είναι το έντονο κόκκινο όπως το αγαπημένο μου Cherry Cosmo από την Le Chat, το ροζ matte, και τα χρώματα της θάλασσας. Από σχέδια θα δούμε συχνά πουά μανικιούρ καθώς και floral σχέδια.

Βλέπουμε τα νύχια στο εξωτερικό να έχουν extreme εμφανίσεις. Σας ζητούν στα studio σας πελάτισσες κάτι παρόμοιο;

Υπάρχουν κάποιες πελάτισσες που προτιμούν τα extreme νύχια περισσότερο από τα συνηθισμένα. Φυσικά και μας ζητούν αλλά περισσότερο οι πιο νεαρές κοπέλες.

Ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που σας κάνουν οι γυναίκες μέσω της στήλης σας «Μίλα με την Τέτα»;

Οι περισσότερες κοπέλες μου στέλνουν μηνύματα στα social media και με ρωτούν για τον αιώνιο εχθρό κάθε γυναίκας… την κυτταρίτιδα. Επίσης οι ραγάδες και οι μαύροι κύκλοι είναι τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες κι εγώ προσπαθώ να τις βοηθήσω με τις φυσικές μου συνταγές και τις συμβουλές μου. Επίσης με ρωτάνε για τις τάσεις στα μαλλιά και τα νύχια.

Βλέπουμε στις παρουσιάσεις σας πως πάντα τονίζετε την αξία της απολέπισης. Υπάρχει περίπτωση ένα καλό προϊόν να ην κάνει σωστή δουλειά εάν δεν έχουν απομακρυνθεί από το πρόσωπο ή το σώμα μας όλα τα νεκρά κύτταρα;

Από τη στιγμή που -ευτυχώς- θα μπεις στη διαδικασία να βάλεις μια μάσκα ή οτιδήποτε άλλο, άρα ούτως ή άλλως θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, πόσο περισσότερο χρόνο θα σου πάρει να κάνεις μια απολέπιση; Αν είναι να το κάνεις, κάντο σωστά!!!

 Τώρα την Άνοιξη όλες τις γυναίκες ξεκινάει να μας απασχολεί τι θέμα της κυτταρίτιδας. Τι μπορούμε να κάνουμε για άμεσα αποτελέσματα 1-2 μήνες πριν βγούμε στις παραλίες;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαχτεί μια γυναίκα από την κυτταρίτιδα με βασική αρχή την απολέπιση που ανέφερες πιο πάνω.  Συνέχεια δίνω συμβουλές στο blog μου στο teta.gr αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube. Μια καλή αρχή λοιπόν είναι η απολέπιση, μια καλή κρέμα, πολύ νερό, διατροφή και γυμναστική!

Ένα μεγάλο ΙΕΚ της χώρας μας σας έχει επιλέξει για να διδάξετε στα νέα παιδιά τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας. Μιλήστε μας γι αυτό σας το επαγγελματικό βήμα

Είναι μοναδική εμπειρία και για εμένα την ίδια. Είναι υπέροχο να μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις σου σε νέα παιδιά που έχουν όρεξη και όνειρα για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτή τη συνεργασία με το ΙΕΚ Όμηρος και είναι κάτι που το κάνω με πολύ αγάπη. Η δουλειά που γίνεται είναι καταπληκτική και μ΄ αρέσει να βλέπω τον ενθουσιασμό και την όρεξη των κοριτσιών που διψούν για μάθηση.

Τι συμβουλή δίνετε στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο;

Η δουλειά αυτή θέλει επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά. Σημασία έχει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις πολύ για να γίνεσαι πιο καλή μέρα με τη μέρα. Επίσης επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και στη δική μας δουλειά, πρέπει μια επαγγελματίας να είναι πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις και τεχνικές που ανανεώνονται συνεχώς.

Για ποιο λόγο έχετε επιλέξει τα προϊόντα ονυχοπλατσικής  Le Chat  τόσο για τα ινστιτούτα σας όσο και στο ΙΕΚ που διδάσκετε;

Η Lechat είναι η αγαπημένη μου εταιρία γιατί  παρέχει εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, ημιμόνιμα βερνίκια, εργαλεία, λίμες και γενικότερα ότι αξεσουάρ μπορεί να χρειαστεί μια τεχνίτρια και όλα έχουν άριστη ποιότητα. Επίσης δεν ξεχνάμε πως είναι προϊόντα που είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.

Η τιμή ενός προϊόντος συνάδει πάντα με την ποιότητα;

Εγώ είμαι της άποψης «ό,τι δίνεις παίρνεις». Για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει να πάρεις καλά υλικά, συνήθως τα πολύ οικονομικά δεν δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ίδιο γίνεται και με τις τεχνίτριες που φτιάχνουν τα νύχια των πελατισσών τους σε πολύ χαμηλές τιμές με αποτέλεσμα να έρχονται σε εμάς απογοητευμένες και  με κατεστρεμμένα νύχια. Η ζημιά όμως έχει γίνει.

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας δώσετε 5 απλές συμβουλές ομορφιάς που όλες οι γυναίκες μπορούν ν’ ακολουθήσουν.

Το βασικότερο είναι το peeling, είτε μιλάμε για το πρόσωπο είτε για το σώμα. Επίσης, καμιά γυναίκα δεν πρέπει να ξεχνάει να βάζει τις κρέμες της και να αφιερώνει λίγο χρόνο στον εαυτό της καθημερινά. Κάτι που έχω βάλει στη ζωή μου τελευταία είναι διάφορες ασκήσεις προσώπου, αντιγήρανση δηλαδή εύκολα και οικονομικά. Στο κανάλι μου στο Youtube μπορείτε να τα βρείτε όλα!!! Τέλος, κάτι που βλέπω και δεν μ΄αρέσει καθόλου είναι τα κακοσχηματισμένα φρύδια. Τα φρύδια πρέπει να σχηματίζονται σωστά, αν μια κοπέλα δεν μπορεί μόνη της καλό είναι να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο πρόσωπο, αν είναι λάθος το φρύδι χαλάει η συνολική εικόνα.

Ακολουθήστε την σελίδα Θεσσαλών Ομορφιά στο facebook για να είστε πάντα ενήμεροι για τα τελευταία νέα & beauty tips

Previous ArticleNext Article