ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Με τον καιρό να ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο, η προσοχή μας έχει στραφεί από την τέλεια βάση στις τέλειες βλεφαρίδες. Μπορεί να μην αντέχουμε στρώσεις από προϊόντα στο δέρμα μας αλλά βλεφαρίδες φανταστικές θέλουμε. Ε λοιπόν θα τις αποκτήσουμε και θα σου πούμε πως θα τα καταφέρεις και εσύ. Ο τρόπος είναι απλός: πρέπει να ακολουθήσεις 5 βήματα. Έχουμε και λέμε…

#1 Ψαλίδι για βλεφαρίδες
Αν δεν έχεις φυσικά γυριστές βλεφαρίδες τότε θα πρέπει να τις βοηθήσεις με ένα ψαλίδι. Μην το φοβηθείς, μην το πιέσεις πολύ και ό, τι και αν κάνεις ΜΗΝ το χρησιμοποιήσεις σε βαμμένες βλεφαρίδες. Πρέπει να τις γυρίσεις όσο είναι ακόμα άβαφες.

#2 Περίμενε λίγο
Πρέπει να περιμένεις λίγο ανάμεσα στις στρώσεις μάσκαρα που περνάς και ο λόγος είναι ότι μόνο έτσι θα αποφύγεις τους πολλούς κόμπους. Δεν εννοούμε όμως να περιμένεις για πάντα. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει λίιιιιγο η μάσκαρα και μετά συνέχισε.

#3 Χτένισέ τις
Τα χτενάκια για τις βλεφαρίδες δεν υπάρχουν χωρίς λόγο. Δεν φτιάχτηκαν για διακοσμητικά. Είναι εδώ για να διαχωρίσουν τις βλεφαρίδες σου. Το μόνο που θέλουμε να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να αφήσεις τη μάσκαρα να στεγνώσει τελείως για να χτενίσεις. Πρέπει να είναι ακόμα λίγο νωπή.

#4 Μία μάσκαρα
Μην χρησιμοποιήσεις διαφορετικές. Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις αλλά σύμφωνα με την εμπειρία μας, το να αναμειγνύεις διαφορετικές φόρμουλα δεν βοηθά πολύ στο αποτέλεσμα.

#5 Περιποίηση
Και αφού τα έκανες όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις τις βλεφαρίδες σου. Πρέπει να προσέξεις για να έχεις. Ξέβαψέ τις καλά και διάλεξε ένα θρεπτικό λάδι όπως το καστορέλαιο για να φοράς κάθε βράδυ και να δυναμώνεις την τρίχα!

Previous ArticleNext Article