Ειδήσεις, Κόσμος

Η πιο χλιδάτη κηδεία σε χρυσό φέρετρο και με κοσμήματα αξίας 100.000 δολαρίων

Αυτή είναι ίσως η πιο χλιδάτη και ακριβή κηδεία που έχει δει ποτέ. Ένας νεαρός άνδρας από το Τρινιτάντ που ήταν εκατομμυριούχος κηδεύτηκε όπως ακριβώς ζούσε. Μέσα στα πλούτη και το χρυσό. Ο λόγος για τον 33χρονο Σέρον Σουκέντο ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα έξω από το σπίτι των πεθερικών του. Η κηδεία του έγινε χθες και μέσα στο χρυσό φέρετρο αξίας 50.000 δολαρίων των έλουσαν με σαμπάνια Moet. Μάλιστα ο 33χρονος φορούσε τα χρυσά του κοσμήματα αξίας 100.000 δολαρίων ενώ μέσα στο φέρετρό του τοποθετήθαν και τα αγαπημένα του Timberland μποτάκια.

Ο Σουκέντο οδηγήθηκε μετά την κηδεία του στο κρεματόριο με μία Bentley αξίας 150.000 δολαρίων. Τα κοσμήματα λέγεται πάντως, πως αφαιρέθηκαν προτού αποτεφρωθεί.

Ο Σέρον ήταν εκατομμυριούχος μεγιστάνας, έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ήταν παντρεμένος και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Η αστυνομία του Τρινιντάτ αναζητά τους δολοφόνους του στο οικογενειακό του περιβάλλον. Μάλιστα είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του δύο χρόνια πριν αλλά είχε καταφέρει να γλιτώσει.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article