LIFESTYLE

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τι τον ξενερώνει και τι τον γοητεύει σε μια γυναίκα!

Αφιέρωμα στους τρεις κριτές του MasterChef έκανε το περιοδικό Down Town. Μέσα από αυτό μάθαμε τι είναι αυτό που γοητεύτει, αλλά και αυτό που ξενερώνει τον Πάνο Ιωαννίδη σε μια γυναίκα.

«Με γοητεύει μια γυναίκα που ξέρει να τρώει. Κάποιες λένε πως τρώνε ότι μαγειρεύει η μαμά τους. Με ξενερώνει αυτό. Είναι σαν να ακούς κλασική μουσική, όπερα, και ο άλλος σου λέει “Πάμε να σπάσουμε κανένα πιάτο στα μπουζούκια”» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.

ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΤΩΝ 43 
1. Όταν του πρότειναν να πάει στο MasterChef ξαφνιάστηκε γιατί νόμιζε ότι ήθελαν να συμμετάσχει σαν παίκτης.
2. Όταν του λένε ότι μοιάζει με τον Gerard Butler εκείνος απαντάει: «Θα σου το πω ευγενικά. Έφτυσε ο Gerard Butler και βγήκα εγώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό αλλά μπροστά του εγώ ωχριώ» είχε πει στο D.T.
3. Πέρασε από το Top Chef αλλά αποχώρησε οικειοθελώς όταν διαπίστωσε ότι οι χρόνοι δεν έβγαιναν.
4. Αντιπαθεί τη φέτα.
5. Ο πατέρας του ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων και πέθανε το 2007, όταν ο Πάνος ήταν 32 χρονών. Τo δαχτυλίδι που φοράει το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς του και έχει κάνει μόνο ένα κομμάτι, για εκείνον.
6. Εκτιμάει πολύ τις γυναίκες που ξέρουν να τρώνε. «Με γοητεύει. Υπάρχουν άλλες που λένε πως τρώνε ό,τι μαγειρεύει η μαμά τους. Με ξενερώνει αυτό. Είναι σαν να ακούς κλασική μουσική, όπερα, και ο άλλος σού λέει: “Πάμε να σπάσουμε κανένα πιάτο στα μπουζούκια”» είχε δηλώσει στο D.T.
7. Όταν ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση η μητέρα του του είπε: «Άντε τώρα, μπας και παντρευτείς. Να βρούμε καμιά νύφη».
8. Στο σπίτι του ακούει jazz μουσική και βλέπει ντοκιμαντέρ.
9. Παλιά είχε μακριά κατσαρά μαλλιά, φορούσε αλυσίδες στον λαιμό και σκουλαρίκια. «Με σνόμπαρε ένα συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων που σχετιζόταν με τη γαστρονομία. Οπότε σκέφτηκα ότι, για να με παίρνουν στα σοβαρά, πρέπει να αλλάξω την εμφάνισή μου».
10. Έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, barman και μοντέλο διαφημίσεων. Κάποτε, επίσης, κοντά στα 16-17 μου χρόνια πουλούσε κοσμήματα που έφτιαχνε μόνος του, σε πάγκο σε νησιά.
11. Έχει περάσει τουλάχιστον τρεις βραδιές στο κρατητήριο της Πάρου. «Η μία ήταν επειδή ήμουν κράχτης σε ένα bar και έφερνα τουρίστες και οι άλλες επειδή πουλούσα τα κοσμήματα».
12. Έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και ξέρει τούρκικα. Οι προπαππούδες του ήταν chefs.
13. Στα επτά του χρόνια έκανε την πρώτη του κριτική φαγητού. Είχε πει σε έναν σερβιτόρο: «Ξέρετε, το κοτόπουλο ήθελε περισσότερο ψήσιμο γιατί στο κέντρο ήταν άψητο».
14. Έχει κάνει τατουάζ έναν ιππόκαμπο σε ένα σημείο του σώματός του που δεν φαίνεται.
15. Για 15 χρόνια ήταν executive chef στη βασιλική πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα και μαγείρεψε για τον βασιλιά της Ολλανδίας, τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και άλλους γαλαζοαίματους.
16. Οδηγεί μία μηχανή V-STROM και ένα τζιπ SUV.

www.followme.gr

Previous ArticleNext Article