ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Μαύρο Σαπούνι: 11 Λόγοι για να το λατρέψεις!

Το Αφρικάνικο Μαύρο Σαπούνι προέρχεται από τη Δυτική Αφρική και αποτελεί μια φυσική πηγή βιταμίνης Α, Ε και σιδήρου. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη Γκάνα και τη Νιγηρία. Οι μέθοδοι και τα μυστικά της παραγωγής του έχουν περάσει από γενιά σε γενιά για να κρατήσουν αυτή τη ”συνταγή” όσο πιο κοντά γίνεται στη μητέρα φύση. Συμπυκνώνει τις πιο δραστικές και αντιοξειδωτικές ουσίες της φύσης. Έχει πολλαπλές χρήσεις και ευεργετικά οφέλη στο πρόσωπο, στο σώμα και τα μαλλιά.

1. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα
Το παραδοσιακό αφρικανικό μαύρο υγρό σαπούνι της Moroccan Natural είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά καθαριστικά της επιδερμίδας. Απομακρύνει οριστικά τους ρύπους  διατηρώντας την ταυτόχρονα λεία κι ενυδατωμένη! Ιδανικό και για ντεμακιγιάζ!

2. Απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα
Ο φυσικός βαθύς καθαρισμός που κάνει δημιουργεί μία ήπια απολεπιστική δράση που απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα και απελευθερώνει τους πόρους, αφήνωντας την επιδερμίδα να αναπνέει!

3. Ιδιαίτερα απαλό για ευαίσθητες επιδερμίδες
Είναι πολύ δημοφιλής επιλογή για τα άτομα με ευαίσθητες επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ερυθρότητα, εξανθήματα και άλλες δερματικές αλλεργίες. Αν το δέρμα σας αντιδρά αρνητικά και ερεθίζεται από τα σαπούνια και τα καθαριστικά του εμπορίου σας έχουμε τη λύση! Το παραδοσιακό μαύρο σαπούνι της Moroccan Natural! 100% αγνό, φυσικό, δεν ερεθίζει και είναι υποαλλεργικό!

4. Μειώνει κηλίδες, δυσχρωμίες και ”σκοτεινά” σημεία στην επιδερμίδα
Μία από τις θαυματουργές ιδιότητες του μαύρου σαπουνιού της Αφρικής είναι η ικανότητά του να μειώνει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες του δέρματος. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνη Α, Ε & απαραίτητα λιπαρά οξεά που συμβάλλουν αποτελεσματικά στη σταδιακή λεύκανση του δέρματος!

5. Ο ”σύμμαχος” της ακμής
Χρειάζεστε ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό για την ακμή ή την πολύ λιπαρή σας επιδερμίδα; Απαλή υφή, δεν περιέχει χημικά και αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχό σας για την ακμή! Χρησιμοποιήστε το 2 φορές για να θεραπεύσετε με τον πιο φυσικό τρόπο τις λοιμώξεων του δέρματος !

6. Ελαχιστοποιεί ρυτίδες και λεπτές γραμμές
Γνωρίζατε ότι Αφρικανικό μαύρο σαπούνι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως το κακάο, που δρουν κατά των ελεύθερων ριζών που κλέβουν το οξυγόνο από τα υγιή κύτταρα του δέρματος που προκαλούν την πρόωρη γήρανση στο δέρμα! Βάλ’το στη ζωή σου και παράτεινε τη νεότητα σου απόλυτα φυσικά!

7. Καταπραΰνει και θεραπεύει ακόμη και το έκζεμα
Τα συστατικά του έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπραΰνουν και ηρεμούν περιπτώσεις όπως το έκζεμα. Εάν υποφέρετε κι εσείς, αφεθείτε στην καταπραϋντική σαπουνάδα του μαύρου σαπουνιού και θα ανακουφιστείτε στη στιγμή!

8. Ηρεμεί από υπερβολική ξηρότητα και φαγούρα
Πολλές φορές, λόγω των σκληρών χημικών που χρησιμοποιούνται με τα απορρυπαντικά στα ρούχα, η επιδερμίδα γίνεται πολύ ευαίσθητη και δημιουργείται αναιτιολόγητη ξηρότητα και φαγούρα! Η λύση είναι ένας σωστός καθαρισμός με το υγρό μαύρο σαπούνι, το πιο θαυματουργό προϊόν της φύσης που δεν περιέχει ερεθιστικές χημικές ουσίες ή τεχνητά αρώματα.

9. Καταπραΰνει ερεθισμούς ξυραφιών
Η τέλεια λύση που ”λύνει” τα χέρια στους άντρες! Αλλά και σε εμάς τις γυναίκες που χρησιμοποιούν ακόμη τον πατροπαράδοτο τρόπο αποτρίχωσης με ξυράφι. Χρησιμοποιήστε το μαύρο σαπούνι κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, κάνετε πλούσιο αφρό για να ελαχιστοποιήσετε τους ερεθισμούς και τα κοψίματα από το ξυράφι! Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιθεί και αμέσως μετά το ξύρισμα για να καταπραϋνει από ερεθισμούς, να εξαλείψει τα μικρόβια και να ηρεμήσει από τυχόν ερυθρότητα.

10. Εξαλείφει λοιμώξεις του δέρματος
Έχει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που καταπολεμούν τα βακτήρια, μύκητες και άλλα μικρόβια που προκαλούν λοιμώξεις του δέρματος.

11. Το καλύτερο 100% φυσικό σαμπουάν
Χρησιμοποιήστε το ως σαμπουάν. Χαρίζει στα μαλλιά πυκνότητα, όγκο και κίνηση. Καταπραΰνει το τραχύ και ξηρό δέρμα και βοηθά να απαλύνει ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε conditioner για λαμπερά όμορφα μαλλιά.

Μετά από όλα αυτά εσύ ακόμα σκέφτεσαι εάν θα το αποκτήσεις;

Previous ArticleNext Article