ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Η Μελάνια Τραμπ τίμησε τη γαλλική μόδα στην υποδοχή του ζεύγους Μακρόν!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε με μεγάλη προσοχή τι θα φορέσει την Δευτέρα, όταν υποδέχθηκε στην Ουάσιγκτον τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του, Μπριζίτ

Με δημιουργίες γνωστών Γάλλων σχεδιαστών φρόντισε να εμφανιστεί «από την κορυφή ως τα νύχια» το βράδυ της Δευτέρας η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο δείπνο προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στην οικία του Τζορτζ Ουάσινγκτον στο όρος Βερνόν. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν πραγματοποιούν τριήμερη επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως ξέρει να χειρίζεται καλά τη «διπλωματία της μόδας», την οποία ακολουθούσε και η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα.
Με τη βοήθεια του Γάλλου στιλίστα της Ερβέ Πιέρ, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον για την περίσταση, όπως αναφέρει στο Twitter η Βανέσα Φράιντμαν, δημοσιογράφος μόδας της εφημερίδας New York Times, η γοητευτική Μελάνια Τραμπ επέλεξε τις δημιουργίες τριών γαλλικών οίκων σε μια και μόνο εμφάνισή της.

Έτσι, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φόρεσε μεν ένα μαύρο φόρεμα του αγαπημένου της ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, αλλά το συνδύασε με κάπα στο ίδιο χρώμα του οίκου Givenchy, ένα μαύρο clutch του οίκου Dior και μαύρες γόβες Christian Louboutin ενώ τίμησε και την χώρα της φορώντας μια ζώνη του Αμερικανού σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν! Δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου επιλέγει να φορέσει δημιουργίες Γάλλων σχεδιαστών. Τον περασμένο Ιούλιο, όταν για πρώτη φορά επισκέφθηκε το Παρίσι μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, είχε φωτογραφηθεί σε παιδιατρικό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας ντυμένη με ένα εντυπωσιακό κόκκινο ταγέρ, δημιουργία του οίκου Dior ενώ σε άλλη της εμφάνιση επέλεξε ένα φόρεμα του ίδιου του στιλίστα της, Ερβέ Πιέρ, που έφερε τα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Previous ArticleNext Article