ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα μολύβια χειλιών!

Το μολύβι χειλιών έχει γίνει μέρος της ζωής μας ΑΛΛΑ… δεν ξέρουν όλες να το χρησιμοποιούν σωστά.

Γι᾽αυτό κάναμε στους φίλους μας makeup artists την εξής ερώτηση: Πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών; Η απάντηση που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό ίσως είναι “Όταν θέλουμε να μεγαλώσουμε τα χείλη μας” αλλά δεν είναι η μόνη…

  1. Χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών σαν βάση. Το μολύβι είναι για το κραγιόν ό,τι το primer για το μεικάπ. Δημιουργεί μια σταθερή βάση ώστε να κρατήσει το χρώμα για περισσότερη ώρα. Το χρησιμοποιείς άρα όταν θέλεις ένα σούπερ σταθερό αποτέλεσμα.
  2. Το χρησιμοποιούμε με πολύ ενυδατικές φόρμουλα. Tα πολύ ενυδατικά κραγιόν δεν μένουν στην θέση τους και βρίσκεσαι μέσα στην ημέρα με το κραγιόν σχεδόν κάτω από τα ρουθούνια σου. Βάζοντας μολύβι χειλιών από κάτω το κρατάς στη θέση του.
  3. Είναι ιδανικό αν έχεις λεπτά χείλη. Ναι, είναι τέλειο για να τονίσεις το σχήμα των χειλιών σου και να δώσεις όγκο. Δεν είναι μύθος, είναι μια από τις χρήσεις του μολυβιού χειλιών.

Όπως καταλαβαίνεις, το μολύβι χειλιών θα πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ μας.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως πρόσεχε! Πριν σπεύσεις να αγοράσεις το μολύβι σου πρέπει να θυμάσαι το εξής: το μολύβι πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το κραγιόν σου ή εναλλακτικά στο χρώμα των χειλιών σου. οτιδήποτε άλλο απλά δεν θα έχει κολακευτικό αποτέλεσμα!

 

Previous ArticleNext Article